Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Urbane idretter

Urbane idretter barnebutikk

Finn et bredt utvalg av Urbane idretter-produkter for barnebutikk. Oppdag de beste tilbudene hos kidinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Urbane idretter

Merkevarer av Urbane idretter

Hvordan fremme et barns kjærlighet til sport?

Tilbehør og deler

For enhver sport som barnet ditt utøver, må du sørge for at du har nødvendig tilbehør og deler for å gjøre opplevelsen for ham mer morsom og komfortabel.

Kroppsbeskyttelse

Kroppsbeskyttelse eller verneutstyr er elementer som er designet for å beskytte kroppen din mot støt og skader under enhver fysisk aktivitet eller sportsaktivitet.

Hansker

Hansker er verneutstyr som ikke bare holder hendene varme mot kulde, men som også beskytter dem mot mulig skade.

Hjelmer

For å holde barnets hode beskyttet i tilfelle et fall, sørg for at de bruker hjelm. Barn må bruke hjelm i idretter som klatring, ski, skøyter og sykling.

Scootere

Scootere er flotte for å få barna dine involvert i fysiske aktiviteter. De er designet for at barn skal utvikle stabilitet og balanse. For å dekke behovene til yngre ryttere, kommer barnescootere med maksimal komfort og brukervennlighet.

Rulleskøyter

Når du velger skøyter for barn , er det to alternativer, firhjuling og rulleskøyter. Quad skøyter er vanligvis mer konvensjonelle og ideelle for nybegynnere. Roces , Color baby , Park City , Krf og Rollerblade designer og tilbyr de beste skøytene for barn.

Tilhengere og biler

Barnesykkelhengere og vogner er designet for å være enkle og kompakte. Når du velger sykkelhengere og sykkelvogner, sørg for at de er lette å koble til og lette.