up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Philips Avent

Philips Avent

Alles ( Philips Avent )

Over Philips Avent

Philips Avent is een gerenommeerd merk in de babyverzorgingsindustrie dat al meer dan 30 jaar ouders voorziet van innovatieve en betrouwbare babyproducten. Het merk biedt ouders producten die het welzijn en de groei van hun baby's ondersteunen, waardoor het opvoedingsproces comfortabeler wordt. Met zijn commitment aan kwaliteit en veiligheid is Philips Avent een merk dat ouders kunnen vertrouwen om hen de beste innovatieve en betrouwbare producten te bieden voor hun kleintjes. Het assortiment babyflessen, flessenwarmers, speenklemmen en speentjes bevordert de natuurlijke ontwikkeling en maakt het ouderschap gemakkelijker.

Een van de meest populaire producten van Philips Avent is het assortiment babyflessen. Philips Avent-flessen zijn ontworpen om de natuurlijke vorm en het gevoel van een moederborst te imiteren, waardoor het voor baby's gemakkelijker wordt om tussen borst- en flesvoeding te schakelen. De flessen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten om te voldoen aan verschillende stadia van de ontwikkeling van een baby. De Philips Avent-flessenwarmer is een andere must-have voor ouders. Het is ontworpen om babyflessen op een zachte en gelijkmatige manier op te warmen, zodat de melk op de perfecte temperatuur is voor het voeden. De flessenwarmer heeft een compact en slank ontwerp, waardoor het gemakkelijk op te bergen en te gebruiken is. Het kan ook worden gebruikt om babyvoedselpotten op te warmen.

Philips Avent-speenklemmen zijn gemaakt van BPA-vrije materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om aan de behoeften van een baby te voldoen. De speenklemmen zijn ontworpen om de natuurlijke orale ontwikkeling te bevorderen en ze worden geleverd met een veiligheidsring waarmee de speen gemakkelijk uit de mond van de baby kan worden verwijderd. Philips Avent-speentjes zijn een ander belangrijk product van het merk. De speentjes zijn ontworpen om de natuurlijke vorm en het gevoel van een moederborst te imiteren, waardoor het voor baby's gemakkelijker wordt om tussen borst- en flesvoeding te schakelen. De speentjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om te voldoen aan verschillende stadia van de ontwikkeling van een baby. Ze zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen die vrij zijn van schadelijke chemicaliën, zodat ze veilig te gebruiken zijn voor baby's.
De Philips Avent Natural-fles is nog een populaire product uit het merk. De natuurlijke fles is ontworpen om de natuurlijke vorm en het gevoel van een moederborst te imiteren, waardoor het voor baby's gemakkelijker wordt om tussen borst- en flesvoeding te schakelen. De natuurlijke fles heeft ook een anti-kolieksysteem dat de hoeveelheid lucht die een baby inneemt, vermindert, waardoor het risico op koliek en andere spijsverteringsproblemen wordt verminderd.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden