up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Möbler barn

Möbler barn

Hitta ett brett utbud av Möbler-produkter för barn. Upptäck de bästa erbjudandena på kidinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Möbler

Märken i Möbler

Hur väljer man barnmöbler?

Sängar

En säng är en inredning som används som en plats för att sova, koppla av och lugna. De flesta avancerade sängar består av en slät, uppmjukad madrass på ett sängställ. Madrassen sätter sig antingen på en stabil botten, ofta trästänger, eller ett fjädrande golv. Barnsängarna kan du köpa från flexa , Vidaxl , Wookids .

Bokhyllor och hyllor

Bokhyllorna och hyllorna ingår också i möblerna. Bokhyllorna används för att förvara böckerna i dem. Genom att ställa in böckerna i boklådorna förblir dina böcker skyddade. Hyllor används också för att sätta viktiga saker i dem. Bokhyllorna och hyllorna är ofta gjorda av trä.

Galgar

Klädhängarna är en av de viktigaste föremålen i rummet. Ställen används för att placera rockar och andra kläder i dem.

Soffor

Sofforna är möblerna och ett av rummens måsten. Sofforna används för att sitta många människor. Det ses vanligtvis i form av en bänk, med stoppade sidor, och vanligtvis tillverkad med fjädrar och bekväma kuddar och kuddar.

Lagring

Förvaring är en garderob med ställ och lådor för att förvara eller ställa in saker. En del förvaring är fristående medan andra skapas till en vägg eller är anslutna till den som ett läkemedelsskåp. Lagringar är vanligtvis skapade av timmer, målat stål eller konstgjorda material. Mer om möbler:
I Kidinn har vi även föremål som dekorationer, skötbord stolar och kistor.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga