up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Lagsport Barnebutikk

Lagsport barnebutikk

Finn et bredt utvalg av Lagsport-produkter for barnebutikk. Oppdag de beste tilbudene hos kidinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Lagsport

Merkevarer av Lagsport

Barns første idrettsdeltakelse: å velge riktig utstyr

Ballspill

Ballene kan brukes både til sport og til noen lekne aktiviteter, som å fange en ball eller sjonglere. Kulene er laget av forskjellige materialer avhengig av bruk, de er vanligvis laget av plast eller gummi.

Keepersett og hansker

Keepersett og hansker er avgjørende i mange idretter. Settet er settet med klær som brukes i hver spesifikke sport. Sokker brukes når du spiller sport som fotball, hockey eller cricket. Keeperhansker er de som brukes av en keeper i fotball.

Fotballsko

Fotballsko er også kjent som klosser. Fotballsko er designet for gressbaner og har pigger på yttersålen for å hjelpe med grepet. Fotballsko spiller en viktig rolle i å hjelpe spilleren med å utføre raske bevegelser på banen. Du kan kjøpe disse støvlene fra Adidas , New Balance , Joma , Puma , Hummel .

Beskyttelser

Beskyttelsene brukes for å beskytte spilleren mot enhver skade under sport. Beskyttelsene kan omfatte hjelmer, vernebriller, munnbeskyttere, ansiktsskjermer, jockstrops, beskyttelsesputer og støtdempere og beskyttende fottøy.

Treningssmekker

Treningssmekker brukes til å skille lag på trening og også under en turnering hvor begge lag har drakter i samme farge. Under trening kan disse smekkene også brukes for å spille korte konkurranser mellom to lag.

Mer om lagidrett:

Innendørs fotball : Futsal er et fotballbasert spill gjenskapt i en innendørs paviljong, mindre enn en fotballbane og vanligvis innendørs.
Rugbystøvler : Rugbystøvler er skapt med krav om styrke og ro. Dette indikerer at rugbystøvlene er bredere, har høy hæl og større pigger.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk