Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Lagsporter

Lagsporter barnbutik

Hitta ett brett utbud av Lagsporter-produkter för barnbutik. Upptäck de bästa erbjudandena på kidinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Lagsporter

Märken i Lagsporter

Barns första idrottsdeltagande: att välja rätt utrustning

Bollsporter

Bollarna kan användas både för att idrotta och till vissa lekfulla aktiviteter, som att fånga en boll eller jonglera. Kulorna är gjorda av olika material beroende på användning, de är oftast gjorda av plast eller gummi.

Målvaktskit och handskar

Målvaktspaket och handskar är viktiga i många sporter. Satsen är den uppsättning kläder som används i varje specifik sport. Strumpor bärs när du spelar sporter som fotboll, hockey eller cricket. Målvaktshandskar är de som används av en målvakt i fotboll.

Fotbollsskor

Fotbollsskor är också kända som klossar. Fotbollsskor är designade för gräsplaner och har dubbar på yttersulan för att hjälpa till med greppet. Fotbollsskor spelar en viktig roll för att hjälpa spelaren att utföra snabba rörelser på planen. Du kan köpa dessa stövlar från Adidas , New Balance , Joma , Puma , Hummel .

Skydd

Skydden används för att skydda spelaren från all skada under sport. Skydden kan inkludera hjälmar, skyddsglasögon, munskydd, ansiktsskydd, jockstraps, skyddsdynor och stötdämpare och skyddsskor.

Träningshaklappar

Träningshaklappar används för att separera lag på träning och även under en turnering där båda lagen har uniformer i samma färg. Under träningen kan dessa haklappar även användas för att spela korta tävlingar mellan två lag.

Mer om lagsporter:

Inomhusfotboll : Futsal är ett fotbollsbaserat spel som återskapas i en inomhuspaviljong, mindre än en fotbollsplan och vanligtvis inomhus.
Rugbystövlar : Rugbystövlar skapas med krav på styrka och lugn. Detta indikerar att rugbystövlar är bredare, har hög klack och större dubbar.