Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Joie

Information för Joie
Grundat 2012 Joie har blivit ett pålitligt namn i världen av babyutrustning, som erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter som är utformade för att göra föräldraskap till en glädjefull upplevelse. Med fokus på säkerhet, bekvämlighet och stil har Joie snabbt vunnit erkännande för sina innovativa design och åtagande att ge föräldrar en lugn och ro. En grupp visionära individer, inklusive erfarna föräldrar och branschexperter, kom samman för att bilda Joie. Deras uppdrag var att utveckla babyutrustning som inte bara uppfyller de högsta säkerhetsstandarden, utan som också speglar den moderna estetiken och livsstilen hos dagens föräldrar.
Joie erbjuder ett omfattande utbud av babyutrustning, för att möta de olika behoven hos föräldrar. Från högstolar och barnvagnar till bilbarnstolar och resesängar har Joie täckt varje steg i litenas utveckling. Varje produkt är designad och använder premiummaterial, för att säkerställa hållbarhet och lång livslängd.
Joies högstol gör måltidstid till en barnlek med Joies högstolar. Joie högstolar är utformade för att ge maximal komfort, säkerhet och bekvämlighet, Joie högstolar har justerbara höjder, lutande positioner och lätt att rengöra material. Joie högstolar är färgstarka färger och moderna design, Joie högstolar ger en touch av stil till din matsal.
Joies barnvagnar är utformade med lättanvända funktioner som gör livet enklare för föräldrar. Joie barnvagnar är också tillverkade för att vara lätta, så att de är lätta att bära runt. Joie barnvagnar har flera lutningspositioner, justerbara handtagen och rymliga förvaringskorgar , Joie barnvagnar är utformade för att möta föräldrars och barns behov. Joie barnvagnar gav föräldrarna friheten att vara närvarande med sina barn och njuta av världen omkring dem.
Joies bilbarnstolar ger föräldrar en lugn och ro medan de reser. Joie bilbarnstolar är tillverkade för att säkerställa optimal skydd för barn, med funktioner som sidokollisionsskydd och justerbara huvudstöd. De Joie barnvagnar, med mjukt kuddar och mysiga tyger skapar ett snävt och bekvämt miljö för de små passagerarna. Enkla installationssystem och justerbara selar gör att stolarna är enkelt att installera inför korta eller långa resor. Joie bilbarnstolar erbjuder ett säkert och mysigt tillflyktsort för barn, vilket gör att föräldrar kan fokusera på glädjen av resan.
Joie erbjuder tvillingvagnar som kombinerar funktion och stil. Joie tvillingvagnar är utformade för att rymma två barn bekvämt, utan att kompromissa med mobilitet och användarvänlighet. Joie tvillingvagnar har justerbara säten och tillbehör, Joie tvillingvagnar gör utflykter med dina små en barnlek.
Joie babyhammock är gjord av mjuk och andasfri tyg, så den känns bekväm. Dessutom är Joie babyhammock lätt design som gör den lätt att bära med sig. Joie babyhammock är ett speciellt produkt som hjälper din baby att slappna av. Joie babyhammocks mjuka rörelse som en förälders omfamning, skapar en lugnande miljö för din lilla att vila och leka.
Den Joie babyresesängen är ett mångsidigt och bekvämt produkt för föräldrar. Joie babyresesängen tjänar som en vagga och en barnvagn, och erbjuder ett bekvämt och säkert utrymme för barnet. Joie babyresesäng är ett praktiskt val för resor och säkerställer din babys komfort oavsett var du än går.