Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Fisher Price

Information för Fisher Price
Fisher-Price, en älskad amerikansk märke, har varit en pionjär inom design och produktion av innovativa, utbildnings- och åldersanpassade leksaker för spädbarn och barn sedan 1930. Grundat av Herm Fisher, Irving Price och Helen Schelle, har Fisher-Price förvärvat ett rykte för att skapa leksaker som engagerar, underhåller och främjar utvecklingen av barns kognitiva, motoriska och sociala färdigheter. Med ett engagemang för kvalitet, säkerhet och kreativitet har Fisher-Price blivit ett välbekant namn och en global ledare inom leksaksindustrin. Fisher-Price har varit en tillförlitlig märke inom barnleksaker i årtionden. Med en rik historia att skapa produkter som fångar unga sinnen medan de främjar tillväxt, fortsätter Fisher-Price att utveckla sina erbjudanden för att möta de förändrade behoven hos barn och familjer över hela världen. Genom att spela lär barn om orsaks- och verkansförhållanden när de "operar" sina egna gadgets.

Fisher-Price Nurturing Playful Development för över 90 år

Fisher-Price-leksaker kännetecknas av deras livliga färger, hållbara konstruktion och inriktning på färdighetsutveckling. Dessa leksaker vänder sig till olika åldersgrupper och erbjuder alternativ som stimulerar fantasi, kreativitet och lärande. Från klassiska stapelringar till interaktiva lekset erbjuder Fisher-Price-leksaker barn möjlighet att engagera sig och främja tillväxt och utforskning. Fisher-Price-pussel introducerar unga sinnen för problemlösning och kritiskt tänkande. Dessa pussel finns i olika storlekar och komplexitetsnivåer, att tillgodose barn som de tar steg i sina kognitiva förmåga. Med teman som sträcker sig från djur till former och siffror, uppmuntra Fisher-Price-pussel barn att tänka logiskt medan de har kul. Fisher-Price fjärrkontroller efterliknar verkliga enheter, vilket gör att barn kan delta i fantasifull lek. Dessa interaktiva leksaker har oftast knappar som producerar ljud, musik och ljus, som främjar sinnesutveckling och hand-öga-koordination.
Fisher-Price Little People-serien har söta, tjocka figurer designade för små händer. Dessa figurer representerar en mångfald av karaktärer, inklusive människor, djur och älskade fiktiva karaktärer. Little People-seten uppmuntrar fantasifull berättande och rollspel, främjar sociala färdigheter och emotionell utveckling. Fisher-Prices babysvängar är berömda för sina lugnande egenskaper. Dessa svängar tillhandahåller mjuk rörelse, lugnande melodier och ibland även mjuk belysning, som skapar en tröstande miljö för spädbarn. Svängarna erbjuder inte bara avslappning utan även hjälper till att utveckla sinnesmedvetenhet och visuella spårningsfärdigheter. Fisher-Prices ryggsäckar kombinerar funktion och kul för förskolebarn och små barn. Designade med lekfulla mönster och ergonomiska funktioner, fungerar dessa ryggsäckar som sällskap för små medan de beger sig ut på sina utbildningsresor. Fisher-Prices ryggsäckar är inte bara stilfulla utan också praktiska, med fack för böcker, snacks och andra nödvändigheter.