Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Väskor och ryggsäckar

Väskor och ryggsäckar barnbutik

Hitta ett brett utbud av Väskor och ryggsäckar-produkter för barnbutik. Upptäck de bästa erbjudandena på kidinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Väskor och ryggsäckar

Märken i Väskor och ryggsäckar

Vilka typer av barnväskor finns det?

Ryggsäckar

Ryggsäckarna är tygpåsar som hålls på ryggen. De kan innehålla yttre och inre fickor och blixtlås. Ryggsäckarna finns i olika färger och storlekar. Ryggsäcken kan du köpa från Adidas, Safta, Nike, Reebok, CMP, Timberland. Gymsäckarna är väskorna för att sätta de tillbehör du vill ha när du gick till gymmet. Gymsäckarna har en lätt layout med dragsko. Gymsäcken låter dig snabbt nå dina tillbehör. En extern påse på gymsäcken gör att du kan bevara mindre saker separat.

Lunchpåsar

Lunchpåsar är en slags praktisk låda som används för att transportera mat, normalt till kontoret eller till skolan. Matkassarna är i allmänhet gjorda av slitstarkt material, är väl lufttäta och har ofta ett grepp för att hålla. Det hjälper till att hålla din lunch varm och du kan enkelt bära din lunch med dig.

Axelväska

Axelväskorna kan effektivt vändas framåt för att snabbt få ut dina saker ur väskan och enkelt stoppa tillbaka dem i den. Axelväskorna gör den också till ett lämpligt alternativ för allmän transport.

Resväskor

Åkpåsar är ett slags bagage som används för att förvara dina tillbehör under resor. Åkpåsarna är ofta relativt platta, tåliga väskor med sfäriska fyrkantiga knutpunkter. Dessa väskor är gjorda av olika material som metall, läder eller tyg.

Mer om ryggsäckar:

Tillbehören till ryggsäckar inkluderar dragkedjor, klämmor och remmar. Desto mer om ryggsäckar inkluderar väskor, plånböcker, skoväskor, portföljer och bärbara fodral, necessärer och bältesväskor. Du kan köpa dessa väskor från många olika märken som Adidas , Safta , Cerda Group , Lego och Puma .