Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Racketsport

Racketsport barnbutik

Hitta ett brett utbud av Racketsport-produkter för barnbutik. Upptäck de bästa erbjudandena på kidinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Racketsport

Märken i Racketsport

Hur väljer man rätt storlek på ett racket för barn?

Vad ska vara rätt racketstorlek att välja för ditt barn? För att välja rätt racketstorlek för ditt barn måste du överväga dessa aspekter;

Badmintonracketar

Storleken på badmintonracketar bestäms av tre olika dimensioner som längd, huvudstorlek och greppstorlek. Utgångspunkten är vilken längd du ska välja till ditt barn. Längden är den totala storleken på racketen mätt från spetsen till botten av handtaget. Ackordets area kallas huvudstorleken, som mäts i kvadrattum. Greppet är känt som handtagets bredd. Det betyder hur bekvämt ditt barn kan hålla och spela racketen.

Bollar

Du bör välja tennisbollar som är slitstarka och lätta att spela. Bollarna måste studsa enligt din spelskicklighet så att du kan ha kontroll när du slår bollen. När du handlar barntennisbollar bör du välja långsammare bollar. Det finns trycksatta och icke tryckbollar på marknaden som du kan välja till dina barn. Trycksatta tennisbollar har tryckluft inuti sig som gör att de studsar högt. Å andra sidan har trycklösa bollar inte tryckluft, så de anses vara långsammare och idealiska för barn.

Paddla racketar

Med ett brett utbud av mönster och former på marknaden kan det vara en skrämmande uppgift att välja rätt paddeltennisracket för ditt barn. Padelracketar finns i tre olika former som runda, droppformade och diamantformade. När du väljer paddeltennisracket bör du också ta hänsyn till ditt barns spelnivå. Kom ihåg att ett tyngre racket ger mer kraft vid skott men kan vara svårt att använda.

Pingisracketar

Racketen består av sex huvuddelar som är ett handtag, en racket, en forehand svamp och gummi, och en backhand svamp och gummi. För att välja rätt racket för ditt barn måste du ta hänsyn till erfarenhetsnivån för att välja en enkel modell eller ett mer komplett racket.

Tennisracketar

Racketar för barn väljs utifrån deras styrka och höjd. Den enkla tumregeln för att välja rätt racketlängd är att hålla sig rak och hålla racketen i handen, men inte röra marken. Beroende på längden delas tennisracketar in i barnracketar och vuxenracketar. Head , Babolat , Softee , Rox och Dunlop är de mest erkända tillverkarna som designar.