Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Smoby

Information för Smoby
"Smoby

Smoby är en välkänd fransk leksakstillverkare med en lång historia som sträcker sig över flera decennier. Grundat år 1924 har företaget konsekvent fokuserat på att skapa innovativa och högkvalitativa leksaker för barn. Smoby´s åtagande att erbjuda säkra, roliga och pedagogiska lekupplevelser har gjort det till ett betrodd namn bland föräldrar och vårdnadshavare runt om i världen.
Smoby har en lång tradition av att erbjuda kvalitativa, säkra och engagerande lekupplevelser för barn. Med sin mångfald av produkter, från lekhus och trehjulingar till kök och pedagogiska tavlor, fortsätter Smoby att inspirera fantasin och underlätta utvecklingen av viktiga livsfärdigheter hos barn över hela världen. Med sitt engagemang för kvalitet och säkerhet har Smoby förtjänat sin plats som ett älskat och betrodd varumärke inom barnleksaker.

Skapar roliga, säkra och pedagogiska lekupplevelser för barn

En av Smoby´s mest ikoniska produkter är Smoby lekhus. Dessa färgglada och tåliga lekhus erbjuder barn en värld av fantasifulla lekmöjligheter. Smoby Trädgårdslekhus tar utomhusleken till nästa nivå. Utformade för att stå emot olika väderförhållanden, erbjuder dessa lekhus barn en perfekt gömställe i trädgården. De kommer med funktioner som fungerande dörrar, fönster och till och med rutschkanor, vilket gör utomhusleken till ett spännande äventyr för barnen.
För blivande entreprenörer och unga kunder, erbjuder Smoby Supermarket lekset en engagerande upplevelse. Dessa leksaker inkluderar varukorgar, kassaregister och hyllor fyllda med leksaks-mat, vilket uppmuntrar barnen att utveckla sin fantasi, sociala färdigheter och matematiska förmågor när de leker. Smoby erbjuder ett omfattande utbud av leksaker, inklusive fordon, dockor och pedagogiska spel, som riktar sig till olika åldersgrupper och intressen. Smoby leksaker är utformade för att väcka kreativitet, främja motoriska färdigheter och främja lärande genom lek, vilket gör dem till en stapelvara i många hushåll.
Smoby trehjulingar är utformade med säkerhet och komfort i åtanke. De kommer i olika storlekar och designer, vilket garanterar en perfekt passform för olika åldersgrupper. Dessa trehjulingar ger ett säkert och roligt sätt för barn att utveckla balans och koordination samtidigt som de har roligt. Smoby köksleksaker är perfekta för unga kockar i farten. Dessa kök har realistiska detaljer, som spisar, diskbänkar och köksredskap, vilket låter barnen engagera sig i fantasifulla matlagnings-scenarier. Det främjar kreativitet, finmotoriska färdigheter och förståelse för vardagliga aktiviteter.
Smoby´s samling av pedagogiska tavlor inkluderar olika designer som rit-tavlor, magnettavlor och krittavlor. Smoby tavlor uppmuntrar barnen att utforska sina konstnärliga förmågor, öva på skriv- och matematikfärdigheter samt lära sig på ett roligt och interaktivt sätt."