Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Jurassic World

Information för Jurassic World
Jurassic World, ett ikoniskt namn inom underhållningsvärlden, bjuder in dig att stiga in i en värld där förhistoriska varelser återigen regerar jorden. Med en historia som har sina rötter i cinematiska excellens har denna franchise utökats för att fånga fans i alla åldrar genom en mängd olika produkter. Låt oss ge oss ut på en resa genom Jurassic World-universum, från dess cinematiska ursprung till dess mångfaldiga produkter.
Jurassic World är mer än bara en cinematisk upplevelse; det är ett varumärke som har utvecklats för att tillgodose intresset hos dess dedikerade fans. Från actionfigurer till trollyryggsäckar och allt däremellan, inbjuder Jurassic World-produkter dig att dyka in i den spännande världen av dinosaurier, så att äventyret aldrig är utdött. Så oavsett om du är en samlare, en ung upptäckare eller en entusiast som är på språng, erbjuder Jurassic World en bit förhistorisk spänning för alla.

Rytande in i äventyret

Tilldragelsen av Jurassic World sträcker sig långt bortom silverduken. Fördjup dig i den förhistoriska eran med en förunderlig samling actionfigurer. Varje noggrant designad Jurassic World-figur låter dig återskapa spännande scener från filmerna eller skapa dina egna äventyr. Dessa samlarobjekt fungerar som en portal till den otroliga världen av dinosaurier, vilket gör dem till den perfekta tillägget till samlingen hos varje entusiast. För barn och fans i alla åldrar erbjuder Jurassic World-leksaker en hands-on-upplevelse. Dessa leksaker omfattar ett brett utbud, från interaktiva set som återskapar scener från filmer till pedagogiska kit som lär ut paleontologi.
Ta med din kärlek för Jurassic World på språng med stil och skydd. Jurassic World-fodral finns i olika former, inklusive mobilfodral, surfplattfodral och bagageetiketter. Dessa produkter kombinerar ögongångande design med hållbarhet, så att dina enheter och dina tillhörigheter stannar säkra samtidigt som de visar din passion för franchise. Färdas ut på vilda äventyr med en Jurassic World-ryggsäck på axlarna. Med ikoniska logotyper, dinosauriebilder och robust konstruktion är de den perfekta följeslagaren för skola, resor eller utomhusäventyr. Bär dina väsentliga föremål samtidigt som du visar din kärlek för Jurassic World-universum.
Res med stil och bekvämlighet med Jurassic World trolleyryggsäckar. Dessa innovativa skapelser förenar praktiken hos en rullande väska med ikonisk Jurassic World-design. Lunchtid blir ett äventyr med Jurassic World-lunchväskor. Håll dina måltider kalla och färska i dessa tematiska lunchbehållare som hyllar världen av dinosaurier. Dessa väskor gör ett uttalande i kafeterian eller på ditt arbetsplats, visar din passion för franchise även under måltidspauser.