up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Funko

Funko

Allt ( Funko )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Funko

Funko, ett namn som är synonymt med popkultur-samlarobjekt, har fångat hjärtan hos fans över hela världen med sina ikoniska vinylfigurer. Grundat 1998 av Mike Becker, Funko började som ett litet företag som producerade nostalgi-bobbleheads. Men det var inte förrän Brian Mariotti tog över som VD 2005 som märket genomgick en förvandlande resa. Funko Pop! är den nu berömda linjen med samlarobjekt som har tagit världen med storm. På bara några decennier har Funko förvandlats från en nischad bobblehead-tillverkare till en popkulturfenomen. Med sin mångsidiga samling av samlarobjekt, fortsätter Funko att förena fans över hela världen, och påminner oss om att magin i popkulturen kan passa bekvämt i vår handflata. Oavsett om du är en casual fan eller en devot samlare har Funko Pops en speciell plats i hjärtat hos popkulturenthusiaster överallt. Funko Pop!-figurerna, som vanligen kallas Pops, är kända för sina överdimensionerade huvuden, små kroppar och detaljerade design. Dessa figurer omfattar en mångsidig variation av fandoms, vilket gör dem till en universell samlares dröm.
Ta popkulturen till liv

För samlare är det spännande att bygga en Funko Pop-samling. Många entusiaster stolta visar upp sina Pops på hyllor, i skåp eller till och med i kreativa dioramaer. Glädjen att samla ligger i att spåra exklusiva varianter, begränsade upplagor och sällsynta fynd som lägger till unik värde i alla samlingar. Anime-älskare kan njuta av sin passion med Funko Pop Anime-figurer. Från klassiska serier som Dragon Ball Z till nutida hits som My Hero Academia, fångar dessa Pops essensen av älskade karaktärer med noggranna detaljer, livliga färger och signaturposer. Marvel-universumet kommer till liv med Funko Pop Marvel-figurer. Oavsett om du är en fan av Spider-Man, Iron Man eller The Avengers, hittar du dina favorithjältar och skurkar immortala som söta Pops, var och en som visar deras ikoniska kostymer och krafter. Disney-entusiaster i alla åldrar älskar Funko Pop Disney-karaktärer. Från Mickey Mouse och Cinderella till Elsa och Moana, uppmärksammar dessa Pops magin med Disney, vilket gör dem till eftertraktade tillskott till alla Disney-tematiska samlingar. Res till en galax långt, långt borta med Funko Pop Star Wars-figurer. Ikoniska karaktärer som Luke Skywalker, Darth Vader och Princess Leia återskapas vackert, vilket låter fans återuppleva sina favoritögonblick från den episka sagan. Fans av den populära TV-serien "Stranger Things" kan fördjupa sig i den övernaturliga världen Hawkins, Indiana, med Funko Pop Stranger Things-figurer. Elva, Dustin och den hotfulla Demogorgon är bara några av de skrämmande men charmiga karaktärerna som får liv som Pops.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga