Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Kläder

Kläder barnbutik

Hitta ett brett utbud av Kläder-produkter för barnbutik. Upptäck de bästa erbjudandena på kidinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Kläder

Märken i Kläder

Hur väljer man rätt barnkläder?

Rockar

Innan vintern börjar är kappor det viktigaste plagget som du måste köpa för dina barn för att hålla dem varma. Vissa rockar är gjorda av syntetiska material medan andra är gjorda av merinoull och fleece.

Fleeces

Fleece är det bästa valet när det kommer till att köpa lite vinterprylar till dina barn. Fleeces är mjuka, andningsbara och varma material som hjälper till att skydda dina barn från att bli kalla. Du kan köpa olika mönster, färger och mönster i fleecejackor och kappor.

Jackor

Du kan också köpa barnjackor eftersom de också ger bästa väderskydd och värme under kalla dagar. Särskilt när du planerar utomhusaktiviteter på vintern, se till att köpa dina barn varma, vattentäta och isolerade jackor.

Byxor

Barnklädersindustrin har blomstrat för varje dag som går. Du kan köpa högkvalitativa barnbyxor som är gjorda av olika material som bomull, siden, denim, ull eller satin.

Pyjamas

För en ledig dag i eller utanför hemmet är pyjamas ett perfekt val. Pyjamasen är en supermjuk, mysig och bekväm klädsel som du bör köpa till dina barn. Pyjamas är också ett lämpligt val för att sova.

Kjolar och klänningar

Tjejkjolar och klänningar har varit de mest populära kläderna som har utvecklats på senare tid. Du kan hitta en mängd olika kjoldesigner, mönster och färger i ledande varumärkesbutiker.

Tröjor och hoodies

När det kommer till barnkläder har tröjor och tröjor alltid varit de mest populära valen. För vintermånaderna bör du köpa varma, bekväma och andningsbara tröjor och hoodies som håller dina barn varma och torra.

T shirts

T shirts kan bäras som mellanlager eller yttersta lager när vädret inte är för kallt. Men t shirts för barn är vanligtvis designade för att vara lätta och andas. Speciellt under sommarsäsongen är T shirts vardagskläder för barn.

Träningsoveraller

När man letar efter träningsoveraller för barn är nylon ett av de mest lämpliga tygerna eftersom det transporterar bort fukt, är slitstarkt, lätt, andas och superstretchigt. För ett bekvämt träningspass bör du välja träningsoveraller i nylon eller polyester för dina barn.

Mer om barnkläder:
Dessutom kan du köpa pikétröjor, ponchos, underkläder, sovdräkter, strumpor, sportbehåar, strumpor, kostymer, skolrockar och morgonrockar, set, kimono, ansiktsmasker, jumpsuits, strumpbyxor, västar, blusar och skjortor från ledande varumärken såsom Adidas , Levis , Name It , Cerda Group , Reebok .