up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Arai Fuld Ansigtshjelm Profile-V

Arai Fuld Ansigtshjelm Profile-V

plus
Arai

Arai Fuld Ansigtshjelm Profile-V

Produktbeskrivelse Arai Fuld Ansigtshjelm Profile-V

Profil V er en splinterny hjelm fra Arai. Det har en frisk, aggressiv stil unik i serien og er designet til at byde ryttere velkommen til Arai-familien med den overdådige komfort, beskyttelse og funktioner, der forventes af mærket, men også noget andet - let adgang til og fra.
Som enhver Arai bruger Profil V en stærk ydre skal, der er designet til at se på slagkraften, samtidig med at den opretholder integriteten og arbejder med en blødere EPS-indre foring i et stykke til at absorbere og sprede slagkraft. Det er designet omkring Variable Axis System (VAS) for en jævnere form plus forstærkende Hyper Ridge, der sænker tyngdepunktet og blusser ud 5mm for at gøre det lettere at tænde eller slukke.
Det er udstyret med dobbeltindtagelsesåbninger, pandeåbninger og en 3-vejs hageudluftning plus fem udstødninger. VAS V MAX-visirisk visir er Pinlock klar og bruger vores F1-afledte låsemekanisme; semi-aftageligt interiør er Facial Contour System (FCS) og højttalerlommer. Valgfrit
funktion:
Profil V Ventilation:
Fuld ventilation er baseret på 11 ventilationspunkter: 5 indtag og 6 udstødning. Luftindtag med dobbelt indtag, dobbeltbrændeåbninger og en 3-vejs hageudluft, der flyder kølig luft ind i Profil Vs indre. I alt 5 huller i skallen fører varm luft ud - udstødning med dobbelt side skaber lavt tryk, der 'suger' luft igennem; skumdamme minimerer støj uden at påvirke ydelsen. Halsudstødningen og den bageste udstødning i ét stykke øger ventilation og forbedrer udsugning af varm luft for forbedret rytterkomfort
Udvendig skalkonstruktion: PB e cLc:
Perifert bæltet e-kompleks laminatkonstruktion (PB e cLc). Profil Vs ydre skal bruger en perifert bæltet e-kompleks laminatkonstruktion (PB e cLc) til letvægtsstyrke; det er designet til at kaste blik på og sprede slagkrafter. Nye materialer er blevet brugt til at erstatte AR-matten som mellemlag, hvilket resulterer i en væsentlig reduktion af vægten, samtidig med at den samme styrke som PB cLc-konstruktionen opretholdes.
Variabelt aksesystem (VAS):
Med VAS sænkes visirmonteringspositionen, hvilket giver et gennemsnit på yderligere 24 mm på tværs af begge tempelområder i stræben efter den ideelle glattere form, der øger muligheden for at skubbe energi. Som et resultat har dette gjort det muligt for mere af skallen at være glattere langs og over testlinjen i Snell-standarden.
Frontventilation: Dobbelt indtag:
Designet til øget luftstrøm og lavere støjniveau, der leder frisk, kølig luft ind i det indre.
Frontventilation: Pindåbninger
Frisk luft kan komme direkte ind i panden uden behov for huller i dette kritiske område af skallen og slagabsorberende foring. For specifikke modeller udvides ventilationen til templets område.
Frontventilation: Højventilation i tre positioner:
Hakluft med tre positioner hjælper med at afmontere visiret og tilbyde frisk, kølig luft til rytteren.
Bagventilation: udstødningsventil i nakken:
For at øge udsugningen af varm luft fra det indre. Øger ventilationseffekten i den nedre del af hjelmen.
Bagventilation: Bageste udstødning i ét stykke:
Ekstraherer mere varm luft fra hjelmenes indre og forbedrer aerodynamik.
Bagventilation: Sideudstødninger:
Fremstil lavt tryk bag den bageste udluftning for bedre udsugning af varm luft. Integreret i skallen for bedre aerodynamik, reducer vindstøj og forhindrer buffering i hastighed. Indvendigt hjælper en lille skumdam med at absorbere og mindske overdreven støj uden at reducere ventilationsydelsen.
Visir: VAS Max Vision Visor med De Mist mulighed:
VAS MAX Vision skjold er standard for at give bedre synlighed i alle årstider og for alle typer ridning.
Visir: Nyt skjoldlåsesystem:
Lånt fra vores F1-hjelm, fuldstændigt modificeret 3D-bevægende ny skærmlåsemekanisme sikrer skjoldet som aldrig før, men fungerer glat med en intuitiv væske - en fingerbetjening - selv med handsker.
Interiør: Udskiftelige kindepuder / ørekopper:
Kinnpuder / ørekopper kan let fjernes. Alle dele (udskiftelige eller ej) kan rengøres med lunkent vand og mild sæbe. Skyl godt efter rengøring og tør aldrig i direkte sollys eller i nærheden af en varmekilde. Indvendige dele i forskellig størrelse tykkelse er tilgængelige for en tilpasset pasform til enhver rytter.
Interiør: Semi-aftagelig foring:
Den øverste polstring forbliver på plads, men foringen fastgøres med krog- og løkke-materiale og fjernes let til rengøring.
Interiør: Højttalerlommer:
Indbyggede kommunikationssystemer er populære, men problemet er ofte, at pladsen til en højttaler er begrænset eller bare ikke er til stede, hvilket forårsager ubehagelige trykpunkter. Højttalerlommerne, der giver plads til montering af højttalere uden at påvirke komfort eller pasform. (Højttaler er ikke inkluderet).
Interiør: Facial Contour System (FCS):
Facial Contour System (FCS) arbejder med en skumfjederunderstøtning i kinden, der komprimerer og rebounds, hvilket giver den nødvendige støtte uden for stort pres.
Komfort: Hage gardin:
Fastgjort til bunden af hjelmen hjælper den nye hage gardin med at fremhæve ægformen yderligere. Gardinen blokerer samtidig luftindtrængning fra turbulent luft nedenfor og øger undertrykket for at forbedre FFS's udstødningsfunktion ved at trække mere luft fra mundområdet. Den forbedrede luftstrøm reducerer støj yderligere.
Komfort: 5 mm bredere base:
Den eksklusive skal blosser 5 mm rundt om basen, hvilket gør det lettere at få hjelmen til og fra (for nybegynderne til Arai kan den indledende 'snugness', når man sætter hjelmen på eller tager den af, være udfordrende).
Godkendelse: ECE 22 05:
Den mest almindelige hjelmcertificering internationalt, krævet af over 50 lande over hele verden.
Generelt: Fem gange inspiceret:
Hver Arai-hjelm gennemgår fem separate kvalitetskontrolafdelinger: efter at skallen er lavet, efter maling og grafisk færdiggørelse, efter samling og to i procesinspektioner.
Generelt: Vaskbart interiør:
Interiøret i premium kvalitet i enhver Arai-hjelm kan let rengøres på plads med mild sæbe og lunkent vand.
Generelt: Håndlavet:
Det kan tage op til fem år for vores eksperter at tjene retten til at skabe et Arai-shell. Hver skal kan tage op til 27 trin, og at bygge en Arai-hjelm vil tage ca. 18 mandstimer.
Generelt: Komfort for hele dagen:
Hele dagen komfort med Arai interiør pasform og form sammen med de fineste foringsmaterialer og det omfattende ventilationssystem. Og takket være hjelmens perfekte balance og vægtfordeling bemærker du næppe, at du har en Arai på.
Generelt: Penetration testet:
Alle Arai-hjelme er gennemtrængningstestede, skønt de ikke kræves af europæiske hjelmstandarder. Arai-penetrationstesten udføres med en 3 kg testkegle, der slår fra en højde på 3 m på hjelmen.
Generelt: Dobbelt D-ringenhed:
De flade og D-formede ringe passer glat mod hagen. Ingen bevægelige dele, ingen korrosionsproblemer og bare at trække i tappen er nok til at løsne fastgørelsesorganet.
Generelt: Glat form, bedre beskyttelse:
Den glatte ydre skal af Arai-hjelme er designet til at glide uden unødvendig modstand. Du ønsker ikke at decelerere din hjelm mere end nødvendigt. Derfor er alle Arai-ventilationsåbninger og kanaler designet til at bryde af under en påvirkning.
Generelt: Stærk ydre skal, blød indre skal:
Arai bruger en meget stærk ydre skal til at sprede slagkrafter og en blød indre skal til at absorbere resterende energi. EPS's indre shell med flere tætheder er fremstillet ved hjælp af en unik teknologi til at kombinere tre til fem densiteter i forskellige områder som en enkelt komponent.
Generelt: Organisk form:
Den organiske form på en Arai-ydre skal giver et mere naturligt udseende, forsegler bedre og passer mere til hovedets naturlige form for forbedret komfort, pasform og for at minimere vindturbulens.
Generelt: 5 års begrænset garanti:
Alle Arai-hjelme er garanteret mod defekter i materialer og udførelse og kan kun repareres til den korrekt monterede første bruger i 5 år fra datoen for første brug, men højst 7 år fra fremstillingsdatoen.
Generelt: Forskellige ydre skaller:
I modsætning til mange andre producenter leverer Arai en ydre skal af en størrelse til hver to hjelmstørrelser til de fleste modeller. Sammen med forskellige formede ydre skaller til forskellige modeller er det næsten umuligt ikke at finde den pasform, du leder efter.
Generelt: Arai i hus-test:
Denne Arai-hjelm er designet til at opfylde de strenge Arai In house-kriterier ud over den obligatoriske ECE 22 05-standard.


Velkommen til vores Arai Fuld Ansigtshjelm Profile-V, speciale tilbud! Har du brug for motardinn, eller have nye motorcykel udstyr. motardinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Arai og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Hjelme.

Funktioner Arai Fuld Ansigtshjelm Profile-V

Lukkesystem
Dobbelt spænde eller
Vægt
1401-1500 gr
Farve
Sort
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up