up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Damesko motorcykel

Damesko motorcykel

Find et bredt udvalg af Damesko-produkter til motorcykel. Oplev de bedste tilbud hos motardinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Damesko

Mærker for Damesko

Hvilken type sko har man på en motorcykel?

Tilbehør og dele

Tilbehøret og delene til motorcykelsko omfatter mange forskellige ting, såsom indersåler, tåskydere, ankelbetræk og meget mere. De indvendige såler er den indre del af skoen, der er til stede under og opretholder fodens base. De kan nemt fjernes, hvis de ikke er i brug. Tåskyderen bruges som en beskyttende belægning til dine tæer. Tåskyderen er lavet af hårdt syntetisk materiale og dækker din tå ordentligt og beskytter din tå mod skader i tilfælde af et glidestyrt. Ankelovertrækket fungerer også som et beskyttende tilbehør til sko . Ankelbetrækkene bruges til at dække anklerne og hjælpe med at beskytte dem mod skader i tilfælde af et uheld.

Motorcykel støvler

Motorcykelstøvler er også meget vigtige til motorcykelkørsel. Motorcykelstøvler kommer i mange mange forskellige materialer såsom læder eller syntetiske. Du kan nemt vælge den, der passer dig. Støvler kræver, at du beskytter dine fødder og ben, mens du rider. Derudover holder støvlerne dine fødder afslappede under ture. Støvlerne hjælper dig med at bruge fodpindene korrekt og giver passende fodkontrol for en sikker køreoplevelse. Støvlerne yder også fuldstændig beskyttelse mod vejaffald og skadelige elementer på offroadbanerne. Støvlerne skal være lavet af slidstærkt materiale, der kan tjene dig i lang tid. Et par gode støvler skal beskytte mod fodskader.

Motorcykel fritidssko

Motorcykel fritidssko er lavet til at beskytte dine fødder, mens du kører. Nogle mennesker kan ikke føle sig godt tilpas i støvler, der er udviklet specielt til motorcykelkørsel, fordi de er omfangsrige, så de kan bære et par stive, støttende og afslappede motorcykelsko. Motorcykelsko skal sidde ordentligt og være behagelige. Motorcykelsko er også påkrævet for at levere forsvar fra cyklens udstødningsrør, alvorlig kulde og andre vejrsituationer. Sålerne skal være slidstærke og i stand til at modstå tilbagevendende vejpåkørsler. De mærker, der tilbyder motorcykelsko, er Alpinestars , Dainese , Klim , Furygan og RST .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk