up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Komponentit moottoripyöräily

Komponentit moottoripyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Komponentit tuotteita henkilölle moottoripyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa motardinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Komponentit

n merkit Komponentit

Mitkä ovat moottoripyörän perusosat?

Akut: Akut ovat elektroninen säilytyskone, jota käytetään sähkövirran varastointiin, jota käytetään moottoripyörän käynnistämiseen.

Kannakkeet: Kannakkeet yhdistävät kammet moottoripyörään siten, että ne voivat liikkua vapaasti.

Ketjut: Ketjut siirtävät energiaa moottorista takapyörään ja ajavat moottoripyörää eteenpäin.

Täydelliset pakoputket: Täydelliset pakoputket on tehty johtamaan saastuneet kaasut ulos moottorista, jotta moottori pysyy aktiivisena.

Moottoripyörän eturattaat: Etupyörät on kytketty moottorin vaihteiston napaan ja ne toimivat rinnakkain moottoripyörän ketjulenkkien välillä.

Kahvat: Moottoripyörän kahvat ovat ohjaustankoon kiinnitettyjä kumikappaleita.

Ohjaustanko: Moottoripyörän ohjaustanko on putkimainen osa moottoripyörän ohjausmekanismista, jota käytetään moottoripyörän ajamiseen.

Sisärenkaat: Sisärenkaat ovat renkaissa olevia ilmapallomaisia rakenteita, jotka voidaan täyttää ja tyhjentää venttiilin avulla.

Valot: Valot ovat moottoripyörän edessä ja takana ja auttavat näkemään tietä yöllä.

Jakotukit: Jakotukit ohjaavat ilmaa polttoosaan moottoripyörän palamissyklin suorittamiseksi.

Äänenvaimentimet: Äänenvaimentimet on luotu pysäyttämään moottorin aiheuttama melu ja se ohjaa pakoputkista tulevaa ääntä.

Moottoripyörän kilven pidike: Moottoripyörän levytelinettä käytetään pitämään moottoripyöräkilpi moottoripyörässäsi ja myös suojaamaan sitä.

Suojat: Suojaimia käytetään suojaamaan moottoripyöräsi osia kaikilta vaurioilta.

Moottoripyörän takarattaat: Takarattaita kutsutaan myös vetopyöräksi ja takaratas on kiinnitetty takapyörään.

Taustapeilit: Taustapeilit mahdollistavat tarkkaavaisen ajokokemuksen, koska niiden avulla voit katsoa moottoripyöräsi taakse päätäsi kääntämättä.

Vanteet: Moottoripyörän vanteet on suunniteltu hallitsemaan radiaalisia ja aksiaalisia paineita. Ne tarjoavat myös tavan kiinnittää muita moottoripyörän osia.

Istuimet: Moottoripyörän istuimet ovat asetuksia, joissa ajaja istuu, ja ne voivat myös säätää takaosassa olevaa henkilöä.

Telineet: Moottoripyörätelineet on suunniteltu pääasiassa huoltotöitä varten ja ne voivat olla pyörän säännöllistä pysäköintiä.

Jousitukset: Moottoripyörien jousituksella on kaksi tarkoitusta: ne esittelevät ajoneuvojen käsittelyä ja jarrutusta sekä tarjoavat turvallisuutta ja mukavuutta.

Renkaat: Moottoripyörän renkaat ovat moottoripyörän pyörien ulkoinen osa, joka on yhdistetty vanteisiin ja antaa tartuntaa.

Tuulilasi: Moottoripyörien tuulilaseja käytetään ensisijaisesti estämään ilmapurkaus, joka osuu meihin ajon aikana.

Merkit, jotka tarjoavat moottoripyörän perusosia ovat Akrapovic , Givi , GPR Exhaust Systems , Shad ja Puig .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje