up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

KSIX Car Wireless Charger/Support Pack

plus
KSIX

KSIX Car Wireless Charger/Support Pack

Produktbeskrivelse KSIX Car Wireless Charger/Support Pack

Funktioner:

En bilmontering med hurtig trådløs opladning:
Ksix Fast Charge Wireless Charger for Car kombinerer komforten ved den trådløse opladning med nytten af et bilmontering til din smartphone. Det er en behagelig og sikker løsning at oplade og holde din smartphone under kørsel.
Pakken indeholder alt hvad du har brug for for at opbevare og oplade din smartphone. Du behøver ikke at bekymre dig om at tilføje kabler eller stik.

En enkel og sikker løsning:
Let at installere og bruge. Placer bare din trådløse opladningskompatible enhed på bilholderen for at starte opladningen. Du behøver ikke at bekymre dig om tilslutning og frakobling af kabler.

Elegant og funktionel:
Dets minimalistiske og robuste design sikrer en perfekt løsning. Det inkluderer 2 udskiftelige monteringsanordninger: 1 lufteventil til en bil og 1 sugepude til bil, for at placere den trådløse oplader på bilens lufteventil eller forruden. Vælg det sted, der passer bedst til dig.

Perfekt justering:
Holderen indeholder et kugleled til en 360 ° rotation, så du kan justere din mobile enhed og få en perfekt visning af din smartphone under kørsel.

Trådløs hurtig opladning til dine Android- og Apple-enheder:
Den medfølgende billader indeholder Quick Charge 3.0-teknologi. Dette gør det muligt for den trådløse oplader at arbejde med en hurtig transmissionstrømtilstand på 7,5 W eller 10W *, til at tilpasse sig alle enheder, der er kompatible med trådløs hurtigopladning (Android og Apple). Hurtigopladningstilstand gør det muligt at oplade dine enheder 1,4 gange hurtigere end standard trådløs opladningstilstand **. Du skal kun placere din smartphone på opladeren, og batteriet begynder at oplade uden at tilslutte kabler.
Qi-opladeren tilpasser den trådløse opladning til standardtilstanden (5W) til de Qi-kompatible enheder, der ikke tillader hurtigopladningstilstand.
Hvis du har en iPhone 8 eller nyere, skal du være opmærksom på, at den maksimale hurtige transmissionskraft, som disse enheder tillader, er 7,5 W. ** Hurtigopladningstilstand fungerer kun med Qi-hurtigopladningskompatible enheder, fx iPhone 8 eller nyere, og Samsung Galaxy Note 8 / S9 + / S9.

Maksimal kompatibilitet:
Bilpakken er kompatibel med alle enheder, der er aktiveret med trådløs opladning (Qi) og tilpasser sig næsten alle tilgængelige smartphones takket være dens 54 x 110 mm blændeområde.

Hovedtræk:
2 i 1: hurtigopladning trådløs oplader og bilmontering
2 fastgørelsesmuligheder: det inkluderer 1 billuftudtag og 1 sugepude til biler til placering af den trådløse oplader på bilens lufteventil eller forruden
Kompatibel med enhver smartphone med Qi-teknologi og op til 110 mm bred
360 ° rotation, så du kan justere din mobile enhed i den mest behagelige vinkel


Specifikationer:

Trådløs oplader teknisk information:
Indgangsparametre: 5V / 2.4A, 9V / 1.67A
Outputparametre: 5V / 1.5A, 9V / 1.1A
Mål: 156 x 70 mm
Transmission: 5W / 7.5W 10W
Opladningsområde: 6 mm
Blændeområde: 54 x 110 mm
Kompatibel med Qi-teknologi

Teknisk information om billader:
Indgangsparametre: 12 24V
Outputparametre: 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A (Quick Charge 3.0)

Kompatibilitet:
Kompatibel med enhver Smartphone eller enhed med Qi-teknologi

Indhold i kassen:
Trådløs oplader
Bilsugepude
Ventilationsmontering til bil
Quick Charge 3.0 billader
USB - Micro USB-kabel
Kompatibel med Qi Technology
Er du på udkig KSIX Car Wireless Charger/Support Pack? Hos motardinn finder du altid Understøtter, fra de bedste mærker, det kunne være fra KSIX, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra motorcykel butikken.

Funktioner KSIX Car Wireless Charger/Support Pack

Farve
Sort
Underkategorier
Smartphones Og Tablets

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up