up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

SMK Åben Ansigtshjelm Streem

plus
SMK

SMK Åben Ansigtshjelm Streem

Produktbeskrivelse SMK Åben Ansigtshjelm Streem

streem

Open Face hjelm, lavet ved hjælp af de nyeste generation materialer for maksimal sikkerhed og stil. Det er præget af dristige konturer og et stærkt, aggressivt design. Let vægt og overlegen pasform giver ryttere komfort under langvarig brugstid. Leveres med ekstra funktion af aftagelige kindpuder, hvilket giver ekstra fleksibilitet og komfort i sommer / vinter sæsoner. Den ekstra brede, one-touch udskiftelige visir giver rytteren en fremragende udsigt over vejen. Et effektivt ventilationssystem med avancerede kanaliserede luftindtag på hjelm toppen giver maksimal komfort til rytteren, selv på lange rejser og ekstreme vejrforhold.

Funktioner:

skaller

QUICK RELEASE SYSTEM

REMOVABLE WASHABLE LINER

BREDBAR LINER

CHANNELED EXHAUSTS

ECE CERTIFIED

Varmluftudstødning

HYPOALLERGENISK LINER

MULTI DENSITY EPS

Halsbånd

QUICK RELEASE STRAP

FORTSATT STRAP

SCRATCH RESISTANT VISOR

TOP AIR VENTS

UV-resistent VISOR

ANTISTATISK FUGT KONTROLLERET STOF


Er du vild med SMK Åben Ansigtshjelm Streem? Er du på udkig efter en online specialist i motorcykel udstyr?, Kig hos motardinn. der er autoriseret SMK forhandler, alle vores motorcykel varer, er dækket af fabriksgaranti fra SMK. Vælg en Hjelme kategori og find alle de mulige Hjelme varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner SMK Åben Ansigtshjelm Streem

Lukkesystem
Hurtigudløser
Farve
Sort
Anbefalet brug
Urban
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Anmeldelse

-

Meget hurtig levering. Designet er meget sporty, virkelig smart. Størrelsen passer præcist, interiøret kan hurtigt skilles ad for rengøring og derefter geninstalleres. Ventilationen er fremragende, simpelthen genial, perfekt gennemtænkt teknologi, uanset om det er sommer eller vinter, den ideelle hjelm. Jeg ville købe igen og igen.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up