up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

SMK Fuld Ansigtshjelm Typhoon RD1

plus
SMK

SMK Fuld Ansigtshjelm Typhoon RD1

Produktbeskrivelse SMK Fuld Ansigtshjelm Typhoon RD1

Smk Typhoon Rd1 er en helhjelm med et kompakt og aerodynamisk skaldesign, der appellerer til både sportsrejsende og daglige pendlere! Typhoon -hjelmen fra Smk kommer med brancheførende sikkerheds- og komfortfunktioner. Forbedret med fantastisk grafik eller almindelige ensfarvede farver, giver det dig mulighed for at vælge en, der matcher din livsstil! Et komplet ventilationssystem med ventilationsåbninger på mundområdet, på siderne og toppen holder dig kølig og behagelig på lange ture. Original Pinlock® -klar visir med et let at bruge indre solskærm giver dig mulighed for at nyde dine ture i total sikkerhed under alle vejrforhold.


Funktioner:

Aftagelig vaskbar foring
Åndedrætsbøjle
Åndbar foring
Kanaliseret udstødning
Chin Air ventilationsåbninger
Dobbelt visir system
Ece -certificeret
Vindbeskytter
Varmluftsudstødning
Hypoallergen liner
Multi Density Eps
Halsrulle
Pinlock® antifog
Quick Release rem
Quick Release visir
Forstærket rem
Ridsefast visir
Top luftventiler
UV -resistent visir
Antistatisk fugtstyret stofEr du helt vild med motorcykel? Få din SMK Fuld Ansigtshjelm Typhoon RD1 og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med SMK. Glem ikke vores store udvalg i Hjelme, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive motorcykel er de fleste af vores Integral varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner SMK Fuld Ansigtshjelm Typhoon RD1

Lukkesystem
Hurtigudløser
Vægt
> 1501 gr
Farve
Sort
Gul
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up