up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Arai

Allt ( Arai )

Om Arai

Arai er et japansk utviklingsselskap som er anerkjent for å lage og produsere motorsykkelArai-hjelmer. Selskapet ble etablert i 1926 av Hirotake Arai. Kontoret ligger i Japan, Saitama Prefecture. Arai Flatters er en av de beste motorsykkelhjelmprodusentene i verden. Hovedperspektivet til merket er å lage de sikreste, mest komfortable og vedvarende hjelmene. Med års erfaring i bransjen har merket opprettholdt kundebasen på grunn av den høye funksjonaliteten til hjelmene. Merket har brakt frem skapelse i hjelmestrukturen, og de har praktisert det i flere tiår. Arai-hjelmer er kjent for sin høye kvalitet og ytelse over hele verden.
Arais dedikasjon til motorsykkelførerens komfort er like inspirerende. Hjelmene deres er laget for optimal komfort under lange turer, og funksjoner som deres Facial Contour System (FCS) og mange ventilasjonsmuligheter gir en komfortabel men pustende passform.
Arai er et merke som uttrykker overlegenhet i motorsykkelhjelminnovasjon og produksjon. Dens uendelige arv og urokkelige dedikasjon til sikkerhet gjør det til et ledende valg for ryttere som prioriterer både mote og beskyttelse på veien.

Arai collection of helmets

Arai hjelmer oppfyller og overgår stadig strenge sikkerhetsstandarder, og tilbyr ryttere utmerket beskyttelse i tilfelle en ulykke. Bruken av nyskapende materialer, som deres PB-cLc-skalldesign, bidrar til hjelmens evne til å absorbere og fordele impakskraften effektivt.
Arai full face hjelmer er laget med tilstrekkelige ventilasjonssystemer for å holde motorsykkelføreren avslappet og komfortabel under lange turer. Ventilasjonsegenskapene er strategisk plassert for å forbedre luftstrømmen uten å kompromisse med beskyttelse.
Arai off-road hjelmer er laget for å gi et sikkert og komfortabelt grep. De inneholder ofte egenskaper som Facial Contour System (FCS) for å bekrefte at hjelmen passer førerens ansikt, noe som gir stabilitet under ekstreme kjøringmanøvrer.
Arai motorsykkelvesker er vanligvis laget med vanntette eller vanntette materialer og glidelåser, da motorsykkelførere ofte står overfor endrede værsituasjoner. Så de tilbyr beskyttelse som sikrer at eiendelene dine forblir tørre selv i våte forhold.
Arai motorsykkelskjermer er laget for å opprettholde perfekt optisk klarhet, noe som bekrefter at de ikke deformerer førerens utsikt over veien eller omgivelsene. Det er viktig for beskyttelse og synlighet. Et av de primære målene med disse skjermene er å redusere vindturbulens og buffeting som ryttere opplever, spesielt ved høyere hastigheter. Arai skjermer er laget for å kontrollere luftstrømmen over og nær rytteren, redusere tretthet og forbedre aerodynamikk.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk