up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Arai

Arai

KAIKKI ( Arai )

Noin Arai

Arai on japanilainen kehitysyritys, joka tunnetaan moottoripyörän Arai-kypärien luomisesta ja valmistamisesta. Yritys perustettiin vuonna 1926 Hirotake Arain toimesta. Sen toimisto sijaitsee Japanin Saitama-kenraalissa. Arai Flatters on yksi maailman johtavista moottoripyöräkypärien valmistajista. Merkin päänäkemys on tehdä turvallisimmista, mukavimmista ja kestävimmistä kypäristä. Vuosien kokemuksen omaavan yrityksen ansiosta merkki on säilyttänyt asiakaskuntansa kypärien korkean toimivuuden ansiosta. Yritys on tuonut luovuutta kypärien rakenteeseen ja he ovat harjoittaneet sitä vuosikymmeniä. Arai-kypäriä tunnetaan maailmanlaajuisesti erinomaisesta laadusta ja toiminnasta.
Arain omistautuminen moottoripyöräilijöiden mukavuudelle on yhtä inspiroivaa. Heidän kypärinsä on muotoiltu irtopäähineiksi pitkien ajomatkojen aikana, ja ominaisuudet, kuten heidän Facial Contour System (FCS) ja useat tuuletusvaihtoehdot, tarjoavat mukavan, mutta hengittävän istuvuuden.
Arai on merkki, joka edustaa huipputasoa moottoripyöräkypärien innovoinnissa ja valmistuksessa. Sen loputon perintö ja jatkuva omistautuminen turvallisuudelle tekevät siitä tärkeän vaihtoehdon niille ajajille, jotka arvostavat sekä tyyliä että suojelua tiellä.

Arai kypäräkokoelma

Arai-kypärät täyttävät ja ylittävät usein tiukat turvallisuusstandardit, tarjoten ajajille erinomaista suojaa mahdollisen onnettomuuden sattuessa. Uusimpien materiaalien, kuten heidän PB-cLc-kuorirakenteensa, käyttö edistää kypärän kykyä imeä ja jakaa iskuvoimaa tehokkaasti.
Arai-irtopäähineet on valmistettu riittävällä tuuletusjärjestelmällä, joka pitää moottoripyöräilijän rentona ja mukavana pitkillä ajomatkoilla. Tuuletusominaisuudet on sijoitettu tarkasti, jotta ilmankierto ei heikennä suojausta.
Arai maastokypärät on suunniteltu tarjoamaan turvallinen ja mukava istuvuus. Ne sisältävät usein ominaisuuksia, kuten Facial Contour System (FCS), joka vahvistaa, että kypärä istuu ajajan kasvoille ja antaa vakautta äärimmäisiin ajo-manöövereihin.
Arai moottoripyörälaukut ovat yleensä valmistettu vettähylkivästä tai vettäpitävästä materiaalista ja vetoketjuista, koska moottoripyöräilijöillä on usein muuttuvia sääoloja. Näin ollen ne tarjoavat suojan, jotta tavarasi pysyvät kuivina, vaikka olisi märkää.
Arai moottoripyöränäytöt on valmistettu säilyttämään täydellinen optinen selkeys, varmistaakseen, etteivät ne muuta ajajan näkökenttää tai ympäristöä. Se on tärkeää suojelun ja näkyvyyden vuoksi. Yksi näiden näyttöjen päätarkoituksista on vähentää ajajan kokemaa tuulen turbulenssia ja pyöritystä, erityisesti nopeammissa nopeuksissa. Arai-näyttöjä on suunniteltu ohjaamaan ilmankiertoa ajajan ympärillä ja lähellä, mikä vähentää väsymystä ja parantaa aerodynamiikkaa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje