up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Schuberth

Schuberth

Allt ( Schuberth )

Om Schuberth

Schuberth, et velkjent navn i verden av motorsykkelhjelmer, har vært å sette nye standarder for sikkerhet, komfort og design i over syv tiår. Grunnlagt i 1922 av Ferdinand Schuberth, startet det tyske merket som produsent av beskyttende hodeplagg for industriarbeidere. Men det var ikke før på 1950-tallet at Schuberth vendte sin ekspertise til å lage motorsykkelhjelmer, noe som markerte begynnelsen på reisen som en pioner innen feltet. Med et sterkt engasjement for forskning og utvikling har Schuberth stadig utviklet seg for å tilby ryttere det beste av både beskyttelse og stil. Konklusjonen er at Schuberth har forankret sin posisjon som leder innen motorsykkelhjelmbransjen gjennom årtier med innovasjon og dedikasjon til rytterens sikkerhet. Med et imponerende utvalg av hjelmer, inkludert C3 Pro, C4 Pro, C5, E1 og E2, fortsetter Schuberth å forme fremtiden for motorsykkelhodeplagg, slik at ryttere kan utforske den åpne veien med tillit, stil og ufravikelig beskyttelse.

Schuberth Innovating Safety and Style in Motorcycle Helmets

Schuberth-hjelmer står som et vitnesbyrd om kutteteknologi og ufravikelig sikkerhet. Designet med avanserte materialer og teknologier, sikrer de optimal beskyttelse uten å gå på akkord med komforten. Schuberths utvalg av hjelmer passer for ulike kjørestiler og preferanser, noe som gjør dem til et toppvalg blant motorsyklister over hele verden. Schuberth-motorsykkelhjelmer er en blanding av innovasjon og estetikk. De har funksjoner som aerodynamiske design, støydemping og utmerket ventilasjon. Schuberth C3 Pro er en flaggskipmodulær hjelm som er anerkjent for sin utmerkede stillhet og komfort. Hjelmens aerodynamiske design reduserer turbulens og støy, noe som gjør lange turer til en bris. Bygger videre på suksessen til sin forgjenger, tilbyr Schuberth C4 Pro ytterligere forbedringer. Med et oppdatert interiør og optimalisert aerodynamikk, sikrer denne fullfasede hjelmen både beskyttelse og stil. Det er et populært valg blant turister. Schuberth C5 tar konseptet med modulær hjelm til neste nivå. Den kombinerer et slankt, moderne design med funksjoner som et stort integrert solskjerm og avanserte kommunikasjonsalternativer. C5 er et vitnesbyrd om Schuberths dedikasjon til innovasjon. For eventyr- og dual-sport-ryttere står Schuberth E1 som en pålitelig følgesvenn. Denne modulære eventyrhjelmen gir utvidet synlighet, utmerket luftstrøm og et integrert visir. Den er designet for å utmerke seg både på og av veien. Schuberth E2 er en etterfølger til E1, designet for å gi versatilitet og beskyttelse. Med et forbedret skjoldmechanisme og forbedret ventilasjon tilbyr den komfort under lange turer over ulike terreng, noe som gjør den til et foretrukket valg for eventyrlystne.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk