up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Schuberth

Schuberth

KAIKKI ( Schuberth )

Noin Schuberth

Schuberth, tunnetun nimen omaava valmistaja moottoripyöräkypärissä, on asettanut uusia turvallisuus-, mukavuus- ja suunnittelustandardeja yli seitsemän vuosikymmenen ajan. Saksalainen brändi perustettiin vuonna 1922 Ferdinand Schuberthin toimesta ja aloitti toimintansa suojapäähineiden valmistajana teollisuustyöntekijöille. 1950-luvulla Schuberth kuitenkin käänsi osaamisensa moottoripyöräkypärien suuntaan, mikä merkitsi brändin matkaa pioneerina alalla. Vahvan tutkimuksen ja kehityksen sitoutumisen ansiosta Schuberth on jatkuvasti kehittynyt tarjoamaan ajajille parasta suojaa ja tyyliä. Loppuen lopuksi, Schuberth on vahvistanut asemaansa moottoripyöräkypärien alan johtajana vuosikymmenten innovoinnin ja omistautumisen ajajien turvallisuudelle. Upealla tuotevalikoimalla, johon kuuluvat C3 Pro, C4 Pro, C5, E1 ja E2, Schuberth jatkaa moottoripyöräkypärien tulevaisuuden muovaamista, varmistaen, että ajajat voivat tutustua avoimeen tielle luottavaisin, tyylikkäin ja epäröimättömin suojauksin. Schuberth innovoi turvallisuutta ja tyyliä moottoripyöräkypärissä

Schuberth-kypärät ovat todisteet tämän päivän huippuinsinööritaidosta ja epäröimättömästä turvallisuudesta. Kevyet ja edistykselliset materiaalit ja teknologiat takaavat optimaalisen suojan ilman kompromisseja mukavuuden suhteen. Schuberthin kypärävalikoima tarjoaa erilaisia ajotyylejä ja mieltymyksiä, tehden niistä suositun valinnan maailmanlaajuisesti moottoripyöräilijöiden keskuudessa. Schuberth-moottoripyöräkypärät ovat innovaation ja esteettisyyden yhdistelmä. Niissä on ominaisuuksia kuten aerodynaaminen muotoilu, äänenvaimennus ja erinomainen ilmanvaihto. Schuberth C3 Pro on kantaaottava modulaarinen kypärä, joka on tunnustettu poikkeuksellisesta hiljaisuudesta ja mukavuudesta. Kypärän aerodynaaminen muotoilu vähentää turbulenssia ja ääntä, tehden pitkistä ajoista helppoa. Edeltäjänsä menestyksen pohjalta Schuberth C4 Pro tarjoaa entistä hienostuneempia yksityiskohtia. Päivitetyn sisäosan ja optimoidun aerodynamiikan ansiosta tämän täyskasvoisen kypärän avulla suojataan sekä tarjotaan tyyliä. Se on suosittu valinta kaukokulkemiseen erikoistuneiden keskuudessa. Schuberth C5 vie modulaarisen kypärän konseptin seuraavaan tasoon. Se yhdistää hienostuneen, modernin muotoilun ominaisuuksiin kuten suuri integroitu aurinkolasi ja edistyksellisiin viestintävaihtoehtoihin. C5 on todiste Schuberthin omistautumisesta innovaatioon. Seikkailu- ja dual-sport-ajajille Schuberth E1 on luotettava kumppani. Tämä modulaarinen seikkailukypärä tarjoaa laajennettua näkyvyyttä, erinomaisen ilmanvaihdon ja integroidun kypärän. Se on suunniteltu erinomaiseksi maastossa ja maanteillä, mikä tekee siitä suositun valinnan seikkailunhaluisille. Schuberth E2 on seuraaja E1:lle, joka on suunniteltu tarjoamaan monipuolisuutta ja suojaa. Päivitetyn lasimekanismin ja parannetun ilmanvaihdon ansiosta se tarjoaa mukavuutta pitkillä ajomatkoilla erilaisissa maastoissa, tehden siitä suositun valinnan seikkailunhaluisille.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje