Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Seventy Degrees

Over Seventy Degrees
"Zeventig graden is een gerenommeerd merk en fabrikant van de hoogste kwaliteit motoruitrusting en accessoires. Het bedrijf produceert een breed scala aan kleding, jassen, schoeisel, handschoenen, beschermingsproducten en accessoires die je niet alleen beschermen tijdens het rijden, maar ook je ervaring onvergetelijk maken. Dankzij de meest geavanceerde technologie en materialen en state-of-the-art processen hebben we de meeste functionele en prestatiegerichte producten voor motorrijders kunnen leveren. Dankzij het comfort en de functionaliteit van onze producten staat Zeventig graden bekend als een toonaangevend merk in de motoruitrustingsindustrie.
Zeventig graden is een gerespecteerd merk dat zich heeft bewezen als superieur in de wereld van motorfietskleding en uitrusting. Met een belofte van hoge kwaliteit, functionaliteit en creativiteit biedt Zeventig graden rijders de producten die ze nodig hebben om hun ervaring te verbeteren.
De motoruitrusting van het merk omvat een brede collectie producten, waaronder jassen, jeans, handschoenen en rijaccessoires. Deze items zijn uniek ontworpen om motorrijders het hoogste niveau van veiligheid, comfort en duurzaamheid te bieden, met de nadruk op bescherming als belangrijkste focus. De uitrusting en kleding van het merk zijn gemaakt met een eigentijds esthetisch gevoel en spreken motorrijders aan die zowel structuur als functie waarderen.

De collectie motoruitrusting en kleding van Zeventig graden

Zeventig graden motorfietskleding wordt gerespecteerd om zijn uitstekende eigenschappen, ontwikkeld om de bescherming, het gemak en de stijl van motorrijders te verbeteren. De uitrusting is gemaakt van stabiele en beschermende materialen, waaronder slijtvaste materialen, pantser en versterkte impactzones, om motorrijders te beschermen tegen schade in geval van een val of ongeluk. Zeventig graden jassen zijn ontworpen om de uitdagingen van het motorrijden en langdurig gebruik te weerstaan. Ze zijn duurzaam en bestand tegen de ontberingen van het rijden. Zeventig graden jassen bieden een balans tussen veiligheid en mode.
Zeventig graden rugzakken hebben gewatteerde schouderbanden, elastische borstbanden en ergonomische achterpanelen voor een comfortabele pasvorm tijdens langdurig dragen. Deze stoffen zijn vaak ook waterbestendig.
Zeventig graden motorhandschoenen zijn ontworpen voor een strakke en comfortabele pasvorm. Om oververhitting en zweten te voorkomen, bevatten deze handschoenen vaak ventilatie-eigenschappen, zoals ademende stoffen en perforaties, die zorgen voor een betere luchtstroom en meer comfort voor de rijder.
Zeventig graden motorlaarzen zijn ontworpen voor een comfortabele en strakke pasvorm, vaak met functies zoals enkelondersteuning, gewatteerde kragen en kussenzolen om vermoeidheid tijdens lange ritten te verminderen.
Zeventig graden jeans zijn gemaakt om eruit te zien en aan te voelen als normale jeans, voor comfort en stijl op en naast de motorfiets."