Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Seventy Degrees

Om Seventy Degrees
"Halvfjerds grader er et anerkendt brand og producent af det højeste kvalitet motorcykeludstyr og tilbehør. Virksomheden producerer et stort udvalg af tøj, jakker, fodtøj, handsker, beskyttelsesprodukter og tilbehør, som ikke kun beskytter dig under kørsel, men også gør din oplevelse uforglemmelig. Den mest avancerede teknologi og materialer samt state-of-the-art processer har gjort det muligt for os at bringe de mest funktionelle og præstationsorienterede produkter til motorcyklister. Takket være komfort og funktionalitet af vores produkter, er Halvfjerds grader kendt som et førende brand inden for motorcykeludstyr branchen.
Halvfjerds grader er et respekteret brand, der har bevist sig overlegent inden for verdenen af motorcykeltøj og udstyr. Med et løfte om høj kvalitet, funktionalitet og kreativitet, tilbyder Halvfjerds grader ryttere de produkter, de ønsker for at forbedre deres oplevelse.
Brandets motorcykeludstyr omfatter et bredt udvalg af produkter, herunder jakker, jeans, handsker og riding accessories. Disse produkter er unikt designet til at tilbyde ryttere den højeste grad af sikkerhed, komfort og holdbarhed, med fokus på beskyttelse. Brandets udstyr og tøj er skabt med en moderne æstetik, der appellerer til motorcyklister, der værdsætter både struktur og funktion.

Halvfjerds graders samling af motorcykeludstyr og tøj

Halvfjerds grader motorcykeltøj er respekteret for sine fremragende egenskaber, udviklet til at forbedre beskyttelsen, komforten og stilen hos motorcyklister. Udstyret er skabt med stabile og beskyttende materialer, herunder slidstærke materialer, beskyttelsesudstyr og forstærkede zoner, for at beskytte motorcyklister mod skader i tilfælde af et fald eller uheld. Halvfjerds grader jakker er skabt til at modstå udfordringerne ved motorcykling og langvarig brug. De er designet til at være holdbare og kunne klare belastningerne ved kørsel. Halvfjerds grader jakker giver en balance mellem sikkerhed og mode.
Halvfjerds grader rygsække har polstrede skulderstropper, elastiske bryststropper og ergonomiske rygpaneler for at give en behagelig pasform under lang tids brug. Disse materialer er ofte vandafvisende.
Halvfjerds grader motorcykelhandsker er udviklet til at give en tætsiddende og behagelig pasform. For at forhindre overophedning og sveden, indeholder disse handsker ofte ventilationsfunktioner, herunder åndbare materialer og perforeringer, der øger luftstrømmen og rytterens komfort.
Halvfjerds grader motorcykelstøvler er designet til at give en behagelig og tætsiddende pasform, ofte med funktioner som ankelstøtte, polstrede kraver og polstrede indlægssåler, der mindsker træthed under lange ture.
Halvfjerds grader jeans er lavet til at se og føles som almindelige jeans, hvilket giver komfort og stil både på og uden for motorcyklen."