Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Sidi

Om Sidi
Sidi har vært en av de ledende merkene når det gjelder innovasjon, design og utvikling av premium fottøy og motorsykkelutstyr som redefinerer ytelse, komfort og stil. Med en rik historie som er rotfestet i lidenskapen for sport og den åpne veien, har Sidi blitt et symbol på ekspertise og pålitelighet for idrettsutøvere, ryttere og eventyrere over hele verden. Sidis reise begynte i 1960 da grunnleggeren Dino Signori hadde et mål om å skape de fineste sykkelskoene på markedet. Ved å kombinere italiensk håndverk med nyskapende teknologi, ble Sidi raskt anerkjent blant profesjonelle syklister. Kjent for sin ergonomiske design, stive såler og sikre lukninger, Sidi-skoene forbedret ytelsen og komforten og revolusjonerte fottøy til sykling.
I verden av sport og eventyr fortsetter Sidi å forme landskapet med sin urokkelige dedikasjon til ekspertise. I motorverden har Sidi sin innvirkning vært enorm. Uansett om du møter utfordrende terreng eller kjører på den åpne veien, samler Sidis kolleksjon av fottøy stil og funksjonalitet i perfekt harmoni.

Pioner Ytelsesfottøy og Motorsykkelutstyr

Sidis forpliktelse til syklister førte til utviklingen av et omfattende utvalg av sykkelsko. Tilpasset forskjellige sykkelstiler, integrerer disse skoene avanserte funksjoner som justerbare lukninger, pustende materialer og biomekanisk optimerte såler. Fra landeveissykling til terrengsykling tilbyr Sidi sykkelsko en uovertruffen opplevelse på to hjul. Sidis ekspertise gikk utover sykling til støvler. Med en urokkelig fokus på kvalitet og holdbarhet, har Sidi støvler blitt synonymt med eventyr og beskyttelse. Laget av premiummaterialer, dekker disse støvlene forskjellige utendørs aktiviteter, fra fotturer til motorsykling, sikrer både komfort og sikkerhet i hvert skritt. Sidi´s men´s støvler fanger essensen av røff maskulinitet. Med robust konstruksjon og avanserte funksjoner, tilbyr disse støvlene optimal støtte for utendørs aktiviteter.
For å gjenkjenne de ulike behovene til kvinnelige eventyrere, introduserte Sidi en linje med kvinnestøvler som kombinerer eleganse med ytelse. Utviklet for å gi et sikkert grep og ubestridt beskyttelse, Sidi kvinnestøvler gir kvinnelige utforskere muligheten til å omfavne sin lidenskap for utendørs med selvtillit. Merkets motorsykkelstøvler representerer en fusjon av sikkerhet, innovasjon og stil. Designet for å tåle kravene til høyhastighetskjøring, Sidi motorsykkelstøvler tilbyr forsterket beskyttelse, avanserte lukninger og aerodynamiske profiler, hvilket dekker både banentusiaster og langdistanse ryttere. Forståelsen av den kritiske betydningen av rytterens sikkerhet, utvidet merket sine tilbud til å inkludere Sidi motorsykkelbeskyttelse. Fra rustninger til påvirkningsbestandige hansker, integrerer Sidis beskyttelsesutstyr nyskapende teknologi med ergonomisk design. Disse tilbudene epitomiserer Sidis dedikasjon til å sikre ryttere uten å ofre komfort eller ytelse.