Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Sidi

Noin Sidi
Sidi on ollut johtavia merkkejä tarjoamalla innovaatioita, suunnittelua ja huippuluokan jalkineita ja moottoripyörävaatteita, jotka määrittelevät uudelleen suorituskyvyn, mukavuuden ja tyylin. Vahvan historian juuret juontavat innostuksesta urheiluun ja avoimeen tielle, Sidi on tullut symboliksi erinomaisuudelle ja luotettavuudelle urheilijoille, ajajille ja seikkailijoille ympäri maailmaa. Sidin matka alkoi 1960-luvulla, kun perustaja Dino Signori kuvitteli luomalla markkinoille parhaat pyöräilykengät. Yhdistämällä italialaista käsityötaitoa ja modernia teknologiaa, Sidin kenkiä alkoi arvostaa ammattilaispyöräilijöiden keskuudessa. Arvostettu ergonomisesta suunnittelustaan, jäykkien pohjien ja turvallisten sulkeumien ansiosta, Sidi-kengät paransivat suorituskykyä ja mukavuutta, mullistaen pyöräilykenkien maailmaa.
Urheilun ja seikkailun maailmassa Sidi jatkaa maastoa muokkaamalla järkkymätöntä sitoutumistaan ​​erinomaisuuteen. Moottoripyöräilymaailmassa Sidin vaikutus on syvällinen. Oli kyseessä haastava maasto tai avoimien teiden ajaminen, Sidi-valikoima yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden täydellisessä harmoniassa. Sidin sitoutuminen pyöräilyharrastajiin johti monipuolisten pyöräilykenkien kehittämiseen. Sovitettu erilaisiin ajotyyleihin, nämä kengät sisältävät edistyneitä ominaisuuksia, kuten säädettäviä sulkeumia, hengittäviä materiaaleja ja biomekaanisesti optimoituja pohjia. Tieajelusta maastopyöräilyyn Sidi-pyöräilykengät tarjoavat vertaansa vailla olevan kokemuksen kahdella pyörällä. Sidin osaaminen ulottui pyöräilystä saappaisiin. Järkkymättömän laadun ja kestävyyden keskittyessä, Sidi-saappaat ovat tullut synonyymeiksi seikkailulle ja suojalle. Valmistettu huippulaatuisista materiaaleista, nämä saappaat palvelevat erilaisia ​​ulkoiluharrastuksia, retkeilystä moottoripyöräilyyn, takaamalla sekä mukavuuden että turvallisuuden jokaisessa askeleessa. Sidi-miesten saappaat kuvaavat raakaa maskuliinisuutta. Robustin rakenteen ja edistyneiden ominaisuuksien ansiosta nämä saappaat tarjoavat optimaalista tukea ulkoiluharrastuksille.
Tunnistaessaan naisten seikkailijoiden moninaiset tarpeet, Sidi esitteli naisten saappaiden linjan, joka yhdistää eleganssin suorituskykyyn. Suunniteltu tarjoamaan tiukka istuvuus ja luopumaton suoja, Sidi-naisten saappaat mahdollistavat naisten tutkimusmatkailijoiden omaksua intohimonsa ulkoiluun luottavaisina. Merkin moottoripyöräsaappaat ilmentävät turvallisuuden, innovaation ja tyylin fuusiota. Suunniteltu kestämään korkean nopeuden ajamisen vaatimukset, Sidi-moottoripyöräsaappaat tarjoavat vahvan suojan, edistyneet sulkeumat ja aerodynaamiset profiilit, palvellen sekä radan harrastajia että pitkän matkan ajajia. Ymmärtäen ajajien turvallisuuden kriittisen tärkeyden, brändi laajensi tarjontaansa sisältämään Sidi-moottoripyörän suojat. Armoiduista takkeista iskunkestäviin hanskoihin, Sidin suojavarusteet yhdistävät modernin teknologian ergonomiseen suunnitteluun. Nämä tarjoukset edustavat Sidin sitoutumista suojata ajajia ilman, että kompromissiin mukavuudesta tai suorituskyvystä.