Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Sidi

Information för Sidi
Sidi har under många år varit ledande inom innovation, design och tillverkning av premiumfodral och motorcykelutrustning som omdefinierar prestanda, komfort och stil. Med en rik historia som rötter sig i passionen för sport och öppna vägar har Sidi blivit ett symbol för excellens och tillförlitlighet för atleter, ryttare och äventyrare världen över. Sidi´s resa började 1960 när grundaren Dino Signori föreställde sig att skapa de finaste cykelskorna på marknaden. Genom att förena italiensk hantverk med cutting-edge-teknik fick Sidi snabbt uppskattning bland professionella cyklister. Kända för sin ergonomiska design, styva sulor och säkra stängningar, Sidi-skor förbättrade prestanda och komfort, revolutionerade cykelskor.
I världen av sport och äventyr fortsätter Sidi att forma landskapet med sin oförändrade engagemang för excellens. I motorcykelvärlden har Sidis inverkan varit betydande. Oavsett om det är att hantera utmanande terräng eller köra på den öppna vägen kombinerar Sidi-kollektionen av skor stil och funktion i perfekt harmoni.

Pionjärprestandafodral och motorcykelutrustning

Sidis engagemang för cykelentusiaster ledde till utvecklingen av ett omfattande sortiment av cykelskor. Anpassade för olika typer av ridstilar, integrerar dessa skor avancerade funktioner som justerbara stängningar, andningsbara material och biomekaniskt optimerade sulor. Från landsvägsracing till mountainbiking erbjuder Sidi-cykelskor en oöverträffad upplevelse på två hjul. Sidi´s experter sträckte sig utöver cykling till området stövlar. Med en obeveklig fokus på kvalitet och hållbarhet har Sidi-stövlar blivit synonymt med äventyr och skydd. Tillverkade av premiummaterial, caterar dessa stövlar olika utomhusaktiviteter, från vandring till motorcykling, för att säkerställa både komfort och säkerhet i varje steg. Sidi´s herrstövlar fångar essensen av robust maskulinitet. Genom att inkorporera robust konstruktion och avancerade funktioner erbjuder dessa stövlar optimal stöd för utomhusäventyr.
Med tanke på de olika behoven hos kvinnliga äventyrare introducerade Sidi en linje av kvinnors stövlar som förenar elegans med prestanda. Utformade för att erbjuda en säker passform och obegränsad skydd, Sidi kvinnors stövlar ger kvinnliga utforskare möjlighet att omfamna sin passion för utomhus med självförtroende. Märkets motorcykelstövlar fångar en förening av säkerhet, innovation och stil. Utformade för att tåla höghastighetskörning, Sidi-motorcykelstövlar erbjuder förstärkt skydd, avancerade stängningar och aerodynamiska profiler, som serverar både spårfantaster och långdistansryttare. Förståelse för den kritiska betydelsen av ryttarsäkerhet, utökade märket sitt sortiment att inkludera Sidi-motorcykelskydd. Från rustade jackor till stötsäkra handskar integrerar Sidis skyddutrustning cutting-edge-teknik med ergonomisk design. Dessa erbjudanden uttrycker Sidi´s dedikation till att skydda ryttare utan att kompromissa med komfort eller prestanda.