Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

SMK

Over SMK
"Smk is een gerenommeerde naam in de wereld van motoruitrusting, geprezen om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot enkele decennia, heeft Smk consequent hoogwaardige producten geleverd aan motorrijders over de hele wereld. De reis van Smk begon in 1972 toen een groep gepassioneerde motorliefhebbers besloot om uitrusting te creëren die niet alleen motorrijders beschermt, maar ook hun rijervaring verbetert. Van bescheiden begin in een kleine garage, heeft het merk al snel erkenning gekregen voor zijn toewijding aan het maken van betrouwbare, stijlvolle en functionele uitrusting.
Smk heeft een rijke geschiedenis van het leveren van hoogwaardige motoruitrusting, waaronder schermen, vizieren, pinlocks, jethelmen, integraalhelmen, systeemhelmen en een scala aan accessoires. Met een toewijding aan innovatie en veiligheid van motorrijders, blijft Smk een vertrouwde keuze voor motorrijders over de hele wereld.

Kwaliteit en innovatie vanaf dag één

Smk motorfietschermen zijn ontworpen om motorrijders optimale windbescherming en zicht te bieden. Deze schermen zijn zorgvuldig ontworpen om de windweerstand te verminderen en turbulentie te minimaliseren, voor een soepelere rit. Smk motorfietschermen bieden een helder zicht op de weg vooruit. Smk motorfietsvizieren staan bekend om hun helderheid en duurzaamheid. Ontworpen om naadloos te passen op Smk helmen, bieden deze vizieren bescherming tegen wind, stof en vuil terwijl ze een uitzonderlijke optische kwaliteit behouden. Motorrijders kunnen kiezen uit een scala aan tinten en stijlen om aan hun voorkeuren en rijomstandigheden te voldoen.
Smk pinlocks zijn de beste vriend van een motorrijder als het gaat om het bestrijden van beslaan. Deze anticondens inserts zijn eenvoudig te installeren en passen perfect in Smk helmen, voor een helder zicht, zelfs in uitdagende weersomstandigheden. Smk pinlocks zijn een onmisbare accessoire voor elke motorrijder die waarde hecht aan veiligheid en zichtbaarheid. Smk jethelmen combineren klassieke stijl met moderne veiligheidskenmerken. Deze helmen bieden motorrijders een gevoel van vrijheid en comfort en bieden betrouwbare bescherming. Met een verscheidenheid aan ontwerpen en afwerkingen, spreken Smk jethelmen motorrijders aan die op zoek zijn naar zowel stijl als inhoud.
Smk integraalhelmen zijn het toonbeeld van veiligheid en prestaties. Deze helmen zijn voorzien van geavanceerde materialen en technologieën, voor maximale bescherming zonder in te leveren op comfort. Smk systeemhelmen bieden veelzijdigheid en gemak voor motorrijders die waarde hechten aan aanpasbaarheid. Smk´s systeemhelmen zijn met precisie ontworpen en zijn populair onder avontuurlijke motorrijders. Het merk biedt ook een breed scala aan Smk motorhelm accessoires. Van helmcommunicatiesystemen en vervangingsonderdelen tot stijlvolle helmtassen en vizierreinigers, Smk zorgt ervoor dat motorrijders alles hebben wat ze nodig hebben voor een veilige en plezierige reis."