up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Løpeutstyr løping og triathlon

Løpe- og triatlonutstyr

Finn et bredt utvalg av Løpe- og triatlonutstyr-produkter for løping og triathlon. Oppdag de beste tilbudene hos runnerinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Løpeutstyr

Merkevarer av Løpeutstyr

Hvordan velge løpeutstyr

Kompasser

Du må være kjent med typene kompass og deres funksjoner for å velge det riktige navigasjonsverktøyet for utendørseventyrene dine. Når du velger kompass, bør du vurdere noen aspekter i tankene, for eksempel holdbarhet, magnetisert nål, høyoppløselig ramme, grunnplate, luminescens, klinometre, deklinasjonsjustering, siktespeil, global nål og andre funksjoner.

Stegjern

For å gå eller løpe i bratt terreng bør du velge mindre tekniske stegjern med strap on binding. Sørg for at fleksibiliteten til fottøyet ditt samsvarer med fleksibiliteten til stegjernene du har valgt.
Rammejustering, konstruksjon og vekt er de viktige aspektene du må vurdere når du velger stegjern for løpesko.

Gamasjer

Trail running gamasjer er vanligvis veldig lette, komfortable og kompakte. Hovedformålet med gamasjer er å holde skitt ute av skoene mens du løper. De er vanligvis ikke vanntette.
Trailgamasjer er også pustende og gir den mest grunnleggende beskyttelsen mot alle de irriterende elementene som sand og støv som kan finne veien inn i støvlene dine.

Løpende staver

Konstruksjon, materiale, grep og lengde er noen av faktorene du bør vurdere når du velger løpestaver. De vanligste materialene er aluminium, stål og karbonfiber. Alle disse materialene er sterke og lette. Deretter bør du vurdere håndtaket og stroppene til løpestavene.
De vanligste stroppene kommer i tradisjonell design med noe polstring. Det er også staver som følger med hanskerem i stavgang/skistil.

Race belter og chip band

Løpsbelter og chip bånd er viktig løpeutstyr som brukes til å holde løpsnummeret ditt på plass og holde tidsbrikkene sikkert gjennom hele løpet. Med hundrevis av valg på hånden er det forvirrende å velge den rette.
Når du velger racerbelter, bør du imidlertid vurdere faktorer som riktig løpebeltepassform, hydreringsevne, posestørrelse, materialtype og fjær for grunnleggende tilleggsutstyr.

Solbriller

Løpesolbriller er et viktig utstyr som enhver løper bør velge med omhu. Velg et par solbriller som passer på ansiktet uten å føles tungt og gir total dekning. God kvalitet kjører solbriller er lette, har nese grep, er ripebestandig, og tilbyr UVA og UVB beskyttelse.
Det finnes ulike linsefarger som passer for de ulike typene utendørsbelysning. For eksempel er brune linser et godt valg for dagslysforhold, mens løpere bør vurdere å gå med en gul linse i nattløp.

Håndklær

Sportshåndklær er et av de viktigste løpeutstyret som brukes til å tørke bort svette. De beste løpehåndklærne bør være kompakte, bærbare, hurtigtørkende og luktbestandige.
Når du velger håndklær for løping, se etter mikrofiber eller syntetiske materialer som tørker raskt og motstår dårlig lukt. Du kan også velge håndklemateriale som har spesifikk antibakteriell teknologi, som antimikrobielle belegg og sølvtråder.

Mer om løpeutstyr:

Grunnleggende løpeutstyr inkluderer løpeshorts, løpetights, løpetopper, løpehansker, løpehatt, løpesolbriller, løpejakke, gamasje og en god sports BH. Når du velger løpeutstyr, sørg for at de passer riktig.
Velg materialene som er komfortable, slitesterke, pustende og hurtigtørkende slik at du holder deg kjølig og tørr gjennom hele løpet. Adidas , Salomon , Nike , Asics , Altra , La Sportiva , Dynafit , Raidlight , og Puma er kjente produsenter av løpetilbehør, håndklær og reservedeler.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk