up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Juoksuvarusteet juoksu ja triatlon

Juoksu- ja triathlonvarusteet

Löydä laaja valikoima tuotteita Juoksu- ja triathlonvarusteet tuotteita henkilölle juoksu ja triatlon. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa runnerinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Juoksuvarusteet

n merkit Juoksuvarusteet

Kuinka valita juoksuvälineet

Kompassit

Sinun on tunnettava kompassityypit ja niiden ominaisuudet, jotta voit valita oikean navigointityökalun ulkoseikkailuihisi. Kun valitset kompasseja, sinun tulee ottaa huomioon muutama seikka, kuten kestävyys, magnetoitu neula, korkearesoluutioinen kehys, pohjalevy, luminesenssi, klinometrit, deklinaation säätö, tähtäyspeili, globaali neula ja muut ominaisuudet.

Krampit

Kävelemiseen tai juoksemiseen jyrkissä maastoissa kannattaa valita vähemmän tekniset olkaimet, joissa on nauhakiinnitys. Varmista, että jalkineidesi joustavuus vastaa valitsemiesi haarukkojen joustavuutta.
Rungon kohdistus, rakenne ja paino ovat tärkeitä näkökohtia, jotka sinun on otettava huomioon valitessasi juoksukenkiä.

Säärystimet

Maastojuoksu säärystimet ovat yleensä erittäin kevyitä, mukavia ja kompakteja. Säärystöjen päätarkoitus on pitää lika poissa kengistäsi juoksun aikana. Ne eivät yleensä ole vedenpitäviä.
Trail säärystimet ovat myös hengittäviä ja tarjoavat yksinkertaisimman suojan kaikkia ärsyttäviä elementtejä, kuten hiekkaa ja pölyä, vastaan, jotka voivat joutua saappaisiin.

Juoksevat puolalaiset

Rakenne, materiaali, pito ja pituus ovat joitain tekijöitä, jotka on otettava huomioon juoksusauvoja valittaessa. Yleisimmät materiaalit ovat alumiini, teräs ja hiilikuitu. Kaikki nämä materiaalit ovat vahvoja ja kevyitä. Harkitse seuraavaksi juoksutankojen kahvaa ja hihnoja.
Yleisimmät olkaimet ovat perinteisesti muotoiltuja ja niissä on pehmuste. On myös sauvoja, joiden mukana tulee sauvakävely/hiihto tyylinen hansikashihna.

Kilpavyöt ja sirunauhat

Kilpavyöt ja sirunauhat ovat välttämättömiä juoksuvarusteita, joita käytetään pitämään kilpailunumerosi paikoillaan ja pitämään ajoitusmerkit turvallisesti koko kilpailun ajan. Kun käytössäsi on satoja valintoja, oikean valitseminen on hämmentävää.
Kilpavyön valinnassa kannattaa kuitenkin ottaa huomioon sellaiset tekijät kuin juoksuhihnan oikea istuvuus, nesteytysominaisuudet, pussin koko, materiaalityyppi ja jousi peruslisävarusteita varten.

Aurinkolasit

Juoksuaurinkolasit ovat välttämätön varuste, joka jokaisen juoksijan tulee valita viisaasti. Valitse aurinkolasit, jotka sopivat kasvoillesi ilman, että tunnet itsesi raskaaksi ja tarjoavat täydellisen peiton. Hyvälaatuiset juoksuaurinkolasit ovat kevyitä, niissä on nenäkahvat, naarmuuntumattomat ja tarjoavat UVA ja UVB suojan.
On olemassa erilaisia linssien värejä, jotka sopivat erilaisiin ulkovalaistukseen. Esimerkiksi ruskeat linssit ovat hyvä valinta päivänvalossa, kun taas juoksijoiden kannattaa harkita keltaisen linssin käyttöä yöjuoksussa.

Pyyhkeet

Urheilupyyhkeet ovat yksi tärkeimmistä juoksuvälineistä, joita käytetään hien pyyhkimiseen. Parhaiden juoksupyyhkeiden tulee olla kompakteja, kannettavia, nopeasti kuivuvia ja hajunkestäviä.
Kun valitset pyyhkeet käynnissä, etsiä mikrokuituliina tai synteettisiä aineita, jotka kuivuvat nopeasti ja vastustaa pahaa hajua. Voit myös valita pyyhemateriaalin, jossa on tietty antibakteerinen tekniikka, kuten antimikrobiset pinnoitteet ja hopealangat.

Lisää juoksuvarusteista:

Perusjuoksuvarusteita ovat juoksushortsit, juoksukukkahousut, juoksuhousut, juoksuhanskat, juoksuhattu, juoksuaurinkolasit, juoksutakki, säärystimet ja hyvät urheiluliivit. Kun valitset juoksuvarusteita, varmista, että ne sopivat oikein.
Valitse materiaalit, jotka ovat mukavia, kestäviä, hengittäviä ja nopeasti kuivuvia, jotta pysyt viileänä ja kuivana koko kilpailun ajan. Adidas , Salomon , Nike , Asics , Altra , La Sportiva , Dynafit , Raidlight , ja Puma ovat tunnettuja juoksutarvikkeiden, pyyhkeiden ja varaosien valmistajia.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje