up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Elektroniikka

Rannekellot

()
load

Urheilukellojen tyypit

Kuntoilusta on tullut entistä helpompaa uusimman tekniikan ansiosta. Juoksu tunnetaan urheilulajina, joka on tarpeeksi halpa ja lähes kaikkien saatavilla. Juoksemisesta voidaan tehdä suorituskyvyn kannalta paljon laadukkaampaa juoksukellojen viimeisimmän teknologian avulla.
Juoksukellot ovat riittävän hyödyllisiä reaaliaikaisen suorituskyvyn analysoinnissa ja tarkan kuntosi edistymisen seuraamisessa.
Meillä on varastossa useimmat alan tunnetuista merkeistä, ja niiden tuotteet ja arvostelut on kuvattu alla. Garmin tarjoaa erilaisia älykkäitä seurantalaitteita ja vastaavia laitteita. Koska juoksukellot ja niihin liittyvät tuotteet tarjoavat erilaisia merkkejä, Germin on aina ollut hallitseva.

He ovat rakentaneet sarjan vempaimia, jotka ovat saatavilla kaikissa sarjoissa ja tyypeissä.
Polar on monipuolinen laitemerkki. Sinulla voi olla lähes kaikentyyppisiä vempaimia, joilla on korkea kestävyyssuhde ja niin edelleen.

Suunto tarjoaa valikoiman korkealaatuisia esiteltyjä seurantalaitteita ulkoseikkailuihin. Suunnon tiedetään olevan urheilukellojen ja monen muun suunnittelun ja innovaatioiden eturintamassa.

Casio on johtava nimi juoksukellojen ja muiden seurantalaitteiden maailmassa. Edistyksellisen teknologian käytöllä Casio on tehnyt selkeän markkinapaikan, joka tarjoaa asiakkailleen huippuurheiluelämyksiä.

G shock By Casio on tunnustettu luotettavimmaksi analogiseksi ja digitaaliseksi kelloksi. Se on integroitu edistyneimpien teknologioiden kanssa, mikä tekee siitä entistä luotettavamman ympäri maailmaa.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje