up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Ravitsemus juoksu ja triatlon

Ravitsemus juoksu ja triatlon

Löydä laaja valikoima tuotteita Ravitsemus tuotteita henkilölle juoksu ja triatlon. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa runnerinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Ravitsemus

n merkit Ravitsemus

Ravintoa urheiluun ja liikuntaan

Kilpailuedun saavuttamiseksi urheilijoiden on otettava ravintoa ja lisäravinteita, jotka on erityisesti suunniteltu parantamaan heidän suorituskykyään kestävyyttä, keskittymistä, nopeutta ja voimaa. Katso alla erilaisia ravitsemusmuotoja;

Ravinto

Kehomme tarvitsee seitsemän pääravintotyyppiä päivittäin. Näitä ovat hiilihydraatit, vitamiinit, kivennäisaineet, proteiinit, rasvat, kuidut ja vesi. On välttämätöntä, että urheilijat kuluttavat näitä ravintoaineita säännöllisesti terveytensä ylläpitämiseksi. Ravinto suorittaa joitakin perustoimintoja, kuten ne tarjoavat energiaa, edistävät kehon rakennetta ja/tai ohjaavat kehon kemiallisia prosesseja.

Baarit

Aikana maratoneja ja seikkailu kulkee, urheilijat, jotka rasittaa itseään pitkiä aikoja pitäisi kuluttaa energiaa baareissa säilyttää energian tasoilla, jotka antavat jatkuvasti kaloreita kehon koko toimintaa. Patukan proteiini ja lisätyt hiilihydraatit auttavat lisäämään energiaa, jotta pääset treenaamaan tai juoksemaan.

Ravintolisät

Tarvitset laadukkaita hiilihydraatteja, rasvoja, vähärasvaista proteiinia ja nesteitä pysyäksesi aktiivisena ja energisenä kaikenlaiseen fyysiseen toimintaan. Ravintolisiä on laaja valikoima, mukaan lukien tabletit, purukumit, jauheet, kapselit, juomat ja energiapatukat. Nämä lisäravinteet sisältävät runsaasti D ja B12 vitamiinia; mineraalit, kuten kalsium ja rauta; ja tuotteet, kuten glukosamiini, probiootit ja kalaöljyt.

Juomat

Urheilujuomien on todistettu olevan tehokkaita kestävyyssuorituksessa ja palautumisessa. Nämä juomat auttavat saamaan energiaa ja ravinteita juoksun tai harjoittelun aikana. Urheilujuomat voivat auttaa palauttamaan juoksemisen tai harjoituksen aikana menetetyt elektrolyytit. Nämä juomat sisältävät sokeria, joka myös antaa sinulle energialisäystä.

Energia geeli

Energiageelit voivat auttaa sinua säilyttämään energiatasosi ja ehkäisemään uupumusta juoksun tai pitkien harjoitusten aikana. Energiageelit tarjoavat tiukan energialähteen, mikä helpottaa kadonneen energian palauttamista harjoittelun ja kilpailun aikana. Useimmat energiageelit toimittavat glukoosia suoraan verenkiertoon ja tarjoavat helposti imeytyvän muodon hiilihydraatteja.

Sekoittimet

Halusitpa sitten treenin jälkeisen pirtelön tai pikaisen energiajuoman, shaker ja mikseripullot ovat välttämättömiä pirtelön vatkaamiseen tien päällä. Nestesäiliöt tai kuten ne tunnetaan yleisesti sekoittimina ja shakereina ovat tärkein osa urheilijan ravintovarusteita. Kestävyys ja roisketiivis ominaisuudet ovat kaksi tärkeintä seikkaa, jotka sinun tulee pitää mielessä ostaessasi näitä urheilupulloja. Ruostumattomasta teräksestä tai muovista valmistettuja sekoittimia on parasta kuljettaa kuntosalilaukussa.

Lisäravinteet

Urheilulisät edistävät urheilijoiden ja juoksijoiden hyvää suorituskykyä. Tärkeimmät syyt lisäravinteiden ottamiseen ovat ravintoaineiden puutteiden voittaminen, jotka voivat heikentää terveyttä tai suorituskykyä. Nike , Otso , Powerbar , Solgar , 226ERS , Maurten , Saltick , Overstims ja SIS ovat johtavia tuotemerkkejä, jotka tarjoavat valtavan valikoiman urheiluravinteita ja lisäravinteita urheilijoille.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje