up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

adidas

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

adizero

adizero

Miesten kengät

Miesten kengät

Naisten kengät

Naisten kengät

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Osastot

Juoksuvarusteet

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Laukut ja Vatsalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Nestetytys

KAIKKI( adidas )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

adidas

Adidas on saksalainen monikansallinen yritys, jonka kotipaikka on Herzogenaurach, syntynyt vuonna 1949 ja joka on omistautunut urheilujalkineiden, -vaatteiden ja -asusteiden valmistukseen, mutta myös urheiluhenkiseen muotiin. Adidas työskentelee jatkuvasti parantaakseen urheilijoiden suorituskykyä ja myös määritelläkseen uudelleen nykypäivän arkimuotia. Se keskittyy projisoimaan ainutlaatuista menneisyyttään kohti jännittävää nykyisyyttä ja tulevaisuutta, jossa innovaatio ja luovuus ovat ehdottomia päähenkilöitä.Adidas Running ultra boost -kenkä on saanut tunnustusta erinomaisuudestaan jalkineteollisuudessa. Sen mukavuus ja vakaus tarjoavat erinomaisen vastustuskyvyn juoksemiseen.

Muita juoksutunnelmaa aiheuttaneita malleja ovat Running galaxy -kengät. Valitse Trail Running -lajiin miesten ja naisten Adidas Terrex, jossa on täydellinen pito ja hyvin pehmustettu pohja. Laadukas jalkapallokenkä lisää suorituskykyäsi ja auttaa sinua välttämään loukkaantumisia.Valitse myös urheiluvaatteet, kuten tekniset aluspaidat, collegepaidat, verryttelypuvut, sukkahousut, housut ja laukut, jotta voit kuljettaa mukanasi kaiken mitä tarvitset urheiluun.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje