up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

On Running

Miesten juoksukengät

Miesten juoksukengät

naisten juoksukengät

naisten juoksukengät

casual

casual

Osastot

Miesten Kengät

Naisten Kengät

KAIKKI( On Running )

On running

On Running, sveitsiläinen urheiluvaatemerkki, jonka perustivat vuonna 2010, on mullistanut juoksukenkäteollisuuden innovatiivisella suunnittelu- ja teknologia-ajattelulla. Tunnettu erikoisesta Cloud-ispusteknologiastaan, On Runningin kengät tarjoavat erityisen sekoituksen mukavuutta, suorituskykyä ja tyyliä. Brändin filosofia keskittyy luomaan kenkiä, jotka parantavat juoksukokemusta, palvellen sekä ammattilaisurheilijoita että harrastelijoita. Kengät on suunniteltu kestämään erilaisia sääoloja, mikä tekee niistä luotettavan vaihtoehdon maastojuoksun ystäville.
Vain yli kymmenen vuoden aikana On Running on jättänyt jälkensä juoksukenkäteollisuuteen. Yhdistämällä ajankohtaista teknologiaa sitoutumiseen erinomaiseen mukavuuteen ja suorituskykyyn, brändi on saanut uskollisen seuraajakunnan urheilijoista ja aktiivisista henkilöistä ympäri maailmaa. Olipa sitten sprinttävä kaupunkikaduilla tai seikkailemassa karuilla poluilla, On Runningin monipuolinen valikoima kenkiä palvelee jokaisen juoksijan yksilöllisiä tarpeita, varmistaen, että jokainen askel on harppaus kohti henkilökohtaisen suorituksen parantamista. Olipa kyseessä sitten kivinen alusta tai märkä polku, On Runningin maastojuoksukengät tarjoavat tarvittavan tuen ja suojan elämykselliseen maastojuoksukokemukseen.

On Running Redefining Running Footwear

On Runningin miesten juoksukengät ovat teknologian ja tyylikkään muotoilun yhdistelmä. Erityisen CloudTec®-pohjustusjärjestelmänsä ansiosta nämä kengät tarjoavat poikkeuksellisen iskunvaimennuksen ja energiatuen. Kengät on suunniteltu sopeutumaan erilaisiin maastoihin, mikä tekee niistä sopivia niin tien- kuin maastojuoksuun. Olipa sitten kyseessä tempon juoksu tai maraton, On Runningin miesten juoksukengät tarjoavat tuen ja suorituskyvyn tarvittavat suorituskyvyn saavuttamiseksi. Naisille, jotka ottavat mielihyvin vastaan maastojuoksun haasteet, On Running tarjoaa erilaisia maastoon erityisesti suunniteltuja kenkiä, jotka yhdistävät kestävyyden ja ketteryyden. Nämä kengät sisältävät karheasti pohjalliset monisuuntaisilla saranoilla, varmistaen erinomaisen pito epätasaisilla alustoilla. Mukavuuden ja tyylin keskiössä, On Runningin naisten maastojuoksukengät antavat naisurheilijoille voimaa voittaa vaikeimmatkin polut.
Rata- ja maastoalueiden ulkopuolella On Running on laajentanut osaamistaan myös arkikengän alueelle. Nämä kengät yhdistävät muodin ja toiminnallisuuden sulavasti yhteen, sisällyttäen brändin erityisen pohjustusjärjestelmän päivittäisen muotoilun sisään. On Runningin arkkikengät ovat testamentti brändin sitoutumiselle mukavuuteen ja innovaatioon, antaen käyttäjille mahdollisuuden kokea pilven kaltaista pohjustusta koko päivän ajan. On Runningin maastojuoksukengät on suunniteltu täyttämään ulkoiluharrastajien tarpeet, jotka etsivät seikkailua tavanomaisista reiteistä. Nämä kengät yhdistävät kestävän rakenteen kevyisiin materiaaleihin, varmistaen optimaalisen suorituskyvyn vaikeasti kulkukelpoisilla poluilla. Innovatiivisen pohjan tekniikka tarjoaa dynaamisen iskunvaimennuksen ja vakauden, joka mahdollistaa juoksijoiden suorittavan jyrkkiä nousuja ja laskuja luottavaisin mielin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje