up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Saucony

MIESTEN JALKINEET TIETOLLE

MIESTEN JALKINEET TIETOLLE

MIESTEN TRAIL käynnissä JALKINEET

MIESTEN TRAIL käynnissä JALKINEET

Trail running

Trail running

Ride 16

Ride 16

kinvara 14

kinvara 14

endorphin Collection

endorphin Collection

Osastot

Miesten Kengät

Naisten Kengät

KAIKKI( Saucony )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Saucony

Saucony on laadukkaan juoksukengän ja vaatetuksen merkki. Merkki ottaa vaikutteita juoksijoilta tuoden ainutlaatuisia ideoita ja tekemällä paljon paremmin. Kaikki alkoi vuonna 1989, kun merkki perustettiin Kutztownissa, Pennsylvaniassa Yhdysvalloissa, ja päämaja sijaitsee Walthamin, Massachusettsissa. Siitä lähtien merkki on ansainnut asiakkaidensa luottamuksen ja tullut yhdeksi parhaimmista tuotemerkkeistä urheilutuotteiden valmistamiseen, kuten juoksukenkiin, vaatteisiin ja muihin liittyviin lisävarusteisiin. Saucony on hyvin tunnettu maailmanlaajuisesti jälleenmyyntikengistä, jotka parantavat suorituskykyäsi.
Merkki uskoo inspiroivansa ihmisiä tarjoamalla heille laadukkaita tuotteita, joiden avulla he voivat elää täysillä ja toteuttaa juoksuun liittyvät unelmansa sekä juhlia jokaista saavutusta ja tehdä paremmin. Saucony säilyttää perinteensä parantamalla kenkiä edistyneellä tavalla paremmilla värivalinnoilla ja materiaaleilla. Merkki tarjoaa tyylin yhdistettynä mukavuuteen, jotta voit juosta jokaista polkua klassisen urheilullisen ilmeen kanssa.

Saucony tarjoaa parhaan valikoiman kenkiä

Saucony tarjoaa laajimman kenkävalikoiman ja täydellisen urheilukenkän kenelle tahansa. Saucony juoksukengät ovat todella erinomaisia tehdäkseen juoksemisesta paljon hauskempaa. Saucony alkoi myös upottaa edistyneitä materiaaleja, kuten nailonia tai hiilikuitulevyjä, parantaakseen juoksu- ja kilpailukengien tukea ja mukavuutta. Merkki käyttää keskikengän hiilikuitulevyjä yhdessä kengässä, jota kutsutaan Saucony Endorphin -kengäksi, tarjotakseen propulsiivisen ja nopeamman juoksukokemuksen. Bouncy-keskikengän ja kevyen ja matalan stack-korkeuden ansiosta nämä kengät voivat tarjota paremman otteen ja tuen ja auttaa henkilöä juoksemaan nopeammin ja helpommin.
Saucony kengät miehille ovat parhaat esimerkit kestävyydestä ja täydellisestä suojasta jalkojasi juostessasi. Kuten miehille, Saucony kengät naisille ovat myös hyvin kestäviä ja mukavia. Nämä ovat dynaamisimmat kengät, joita on saatavana monissa väreissä, jotta voit ottaa ilmeesi uudelle tasolle. Siksi mitä suurempi luottamus, sitä parempi suorituskyky. Monien vuosien jälkeen merkki edelleen keskittyy luomaan parhaita juoksukenkiä.
Riippumatta siitä, haluatko mennä salille tai kävellä, Saucony kengät voivat tehdä sinusta upean. Saucony -matkat ovat täydellisiä pitkille juoksulenkeille niiden hyvin istuvan pohjan ja hyvän iskunvaimennuksen vuoksi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje