Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Laukut ja vyölaukut

Laukut ja vyölaukut juoksu ja triatlon

Löydä laaja valikoima tuotteita Laukut ja vyölaukut tuotteita henkilölle juoksu ja triatlon. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa runnerinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Laukut ja vyölaukut

n merkit Laukut ja vyölaukut

Vinkkejä juoksuvälineiden valintaan

Nautinnollisen juoksukokemuksen saamiseksi sinun on varustettava itsesi oikeanlaisilla lisävarusteilla ja varusteilla. Katso alla joitain tärkeitä juoksuvarusteita, jotka sinulla on oltava;

Lisätarvikkeet

Juoksijana sinun tulee käyttää mukavia ja toimivia juoksuvaatteita ja jalkineita, sillä se vaikuttaa merkittävästi suoritukseen. Juoksutarvikkeet voivat vaihdella älykellosta GPS laitteeseen, vesipulloon, juoksuvyön, lippaan, aurinkolaseihin ja kuulokkeisiin. Nämä ovat juoksun perusvarusteita, jotka jokaisella juoksijalla tulee olla ennen kilpailun aloittamista.

Reput

Juoksurepussa on joitain erityisominaisuuksia, kuten matala profiili, yksinkertainen lantiovyö ja joitain taskuja, joihin on helppo päästä käsiksi juosten aikana. Nämä reput tarjoavat enemmän säilytystilaa kuin liivit ja ovat hyvä valinta ylimääräisten varusteiden, kuten vaatteiden, kenkien, nestepullojen jne. säilyttämiseen. Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance , La Sportiva ja Mizuno ovat kuuluisia valmistajia, jotka tarjoavat laajan valikoiman juoksulaitteita.

Juoksulaukut

Ennen kuin lähdet kotoa, tarkista luettelo tavaroista, jotka sinun on säilytettävä juoksulaukuissasi. Juoksuvaatteet, kengät, sukat ja juomapullot ovat tärkeimmät juoksutarvikkeet, jotka tulee säilyttää laukussa. Nämä laukut on suunniteltu kantamaan kätevästi kaikki välttämättömät tavarasi ja helpottamaan niihin pääsyä.

Liikuntalaukut

Voimistelulaukut ovat paras valinta, kun tarvitset jotain nopeaa, kevyttä ja yksinkertaista juoksuvarusteesi pakkaamiseen. Kuntosakkien tärkein vetovoima ei ole sen muotoilu, vaan sen tarjoama toimivuus ja mukavuus. Sen muotoilu on niin yksinkertainen, että sen voi sulkea vain naruista vetämällä. Kuntosäkkien avaaminen on yhtä helppoa.

Nesteytys, nesteytyskäsilaitteet ja nesteytysliivi

Polkujuoksijalle nesteytysvyö on parempi kuin nesteytyskäsilaite, joka pitää kätesi vapaana. Nestehihnat tarjoavat enemmän säilytyskapasiteettia kuin kädessä pidettävä pullo. Ne sopivat ihanteellisesti keskipitkille tai pitkille lenkkeille, jotka vaativat enemmän varusteita. Toisaalta kädessä pidettävät vesipullot ovat kevyin ja kompaktein vaihtoehto veden ja joidenkin välttämättömien tavaroiden kuljettamiseen. Niiden rajallinen tallennuskapasiteetti tekee niistä ihanteellisia lyhyille matkoille. Pitkän matkan juoksuun nesteytysliivit ovat paras valinta, koska niihin mahtuu enemmän ruokaa, vesipulloja ja varusteita kuin kilpavyön.

Juokseva vyötäröpaketti

Juokseva vyötäröreppu, johon mahtuu yksi tai kaksi vesipulloa, on loistava valinta keskipitkille lenkkeille syrjäisillä paikoilla. Vyötäröpakkauksessa on myös säilytystilaa ruuan, varusteiden ja joidenkin varusteiden säilyttämiseen.
Varmista, että valitsemasi vyötäröreppu istuu turvallisesti ja mukavasti samalla kun tavarat säilytetään turvallisesti.