up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Xero Shoes

Vaellus

Vaellus

sandaalit

sandaalit

Alppien

Alppien

Running

Running

Training

Training

Urban

Urban

Osastot

Lasten Kengät

Miesten Kengät

Naisten Kengät

KAIKKI( Xero Shoes )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Xero shoes

Xero Shoes on pioneeraava brändi, joka harmonisesti yhdistää mukavuuden ja suorituskyvyn kenkämaailmassa. Painottaen vapauden liikkumiseen ja lähelle maata -kokemukseen, Xero Shoes on mullistanut tapaa, jolla ihmiset näkevät ja kokevat kenkiä. Xero Shoes-tarina alkoi yksinkertaisesta, mutta syvällisestä ideasta - että kengät tulisi sallia jalkojen liikkua luonnollisesti, jolloin ne jäljittelevät paljaan jalan tuntemusta edelleen tarjoten tarvittavan suojan. Brändi perustettiin Steven Sashenin ja Lena Phoenixin toimesta vuonna 2009, jotka olivat innostuneita terveestä elämästä ja aktiivisesta elämäntavasta. Inspiroituneina meksikolaisista Tarahumara-intiaaneista, jotka tunnetaan pitkistä juoksuistaan sandaaleissa, perustajat lähtivät matkalle kehittää kenkiä, jotka mahdollistaisivat kantajilleen kytkeä luonnolliseen biomekaaniseen. Tämä matka johti laajaan kenkämallistoon, joka juhlii liikkeen iloa. Rikkaan historian juurena ollen halu vapauttaa ihmisen liikkumisen täysi potentiaali, Xero Shoes jatkaa päämääräänsä mahdollistaen urheilijoille ja harrastajille kaikenikäisille omaksua luonnollinen askeleenheittonsa ja nauttien samalla mukavuudesta ja suorituskyvystä tarkkaan valmistetuissa kengissä. Olipa kyseessä juoksu, maastojuoksu tai arkiseikkailut, Xero Shoes tarjoaa alustan kenkien kautta yhdistää ympäristöönsä. Missä Mukavuus ja Suorituskyky Kohtaavat

Xero Shoes tarjoaa monipuolisen malliston suunniteltuna palvelemaan miehiä, naisia ja lapsia. Xero Shoes miehille tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja, alkaen juoksukengistä, jotka tarjoavat lähes olemattoman tuntemuksen, ja maastojuoksukengistä, joilla voi selviytyä karun maaston yli. Naiset voivat valita monipuolisesta ja toiminnallisesta kenkävalikoimasta Xero Shoes naisille, olivatpa he sitten maastojuoksua tai tutkimassa kaupunkiympäristöä. Lisäksi, Xero Shoes varmistaa, että nuorimmat seikkailijat eivät jää paitsi, tarjoten laajan valikoiman Xero Shoes lapsille, jotka korostavat mukavuutta ja kasvua. Xero Shoes Juoksu on kehittänyt innovatiivisen valikoiman, joka edistää luonnollista askelta juoksijoiden iloksi. Juoksukengät on suunniteltu minimalistisella otteella, edistäen asianmukaista muotoa ja parantaen yhteyttä juoksijan ja maan välillä. Xero Shoes Maastojuoksu voi iloita erikoistuneista maastojuoksukengistä, jotka tarjoavat kestävyyttä, erinomaista otetta ja joustavuutta, jotta voi selviytyä erilaisista maastoista luottavaisesti. Xero Shoes sitoutuminen mukavuuteen ja liikkeeseen ulottuu myös sandal-kokoelmaansa. Nämä sandaalit kiteyttävät brändin filosofian tarjota ´´paljain jalan -kokemus´´. Olipa kyseessä kävely rannalla, navigointi vesiseikkailuissa tai yksinkertaisesti nauttiminen ulkoilmasta, Xero Shoes Sandals tarjoaa joustavuutta, hengittävyyttä ja turvallisen istuvuuden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje