up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Juoksutarvikkeet, joita et tiennyt tarvitsevasi

Juoksutarvikkeet

Tässä on joitain alla olevia juoksutarvikkeita. Voit ostaa juoksutarvikkeita Adidas , Salomon , Nike , Asics ja Raidlight .

Juoksu sukat
Hyvien juoksusukkien arvoa ei voi korostaa tarpeeksi. Jalkasi arvostavat sinua, kun käytät sukkia. Osta sopivat juoksusukat, jotka ovat mukavia ja jotka on valmistettu kosteuden ja hikoilun estämiseksi jalasta. Nämä voivat auttaa täysin voittamaan vastustuskyvyn ja säilyttämään haavaumat.

Juoksushortsit
Juoksushortsien tulee olla mukavat, kevyet ja poistaa hikoilun juoksun aikana. Useimmat juoksushortsit näkyvät housusuunnitelmassa, joten sinun ei tarvitse kantaa mitään ylimääräistä mukana. Kokeile näitä shortseja ennen ostamista, koska jotkut housunsuojat voivat olla hieman ärsyttäviä, jos et osta tarkkaa kokoa.

Juoksu sukkahousut
Kun ilmasto kylmenee, on järkevää käyttää sukkahousuja, jotta jalat pysyvät lämpimämpinä ja loukkaantumisriski on voitettu. Juoksusukkahousut voidaan sovittaa oikein pitämään jalat tehokkaammin ja estämään tuulta ja sadetta vuotamasta itse jalkaan. Tämä auttaa voittamaan jäähdytettyjen lihasten vauriot.

Juoksuhanskat
Juokseminen vaikuttaa valtaviin verimassoihin, jotka vältetään reunoilta työskenteleville lihaksille, kuten jaloille, kädet voivat jäähtyä voimakkaasti, ja siksi käsineiden kysyntä. Käsineiden tulee olla kevyitä ja mukavia. Vain kovalla säällä sinun on kuljetettava paksuja juoksukäsineitä.


clouse menu Sulje