up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Salewa

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

miesten vaatteet

miesten vaatteet

Reput

Reput

naisten jalkineet

naisten jalkineet

miesten jalkineet

miesten jalkineet

teltat

teltat

Osastot

Juoksuvarusteet

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Nestetytys

Palautuminen ja Hoito

KAIKKI( Salewa )

Salewa

Salewa syntyi vuonna 1935 Monacon kaupungissa. Salewan perustaja on Josef Liebhart. Myöhemmin vuonna 1960 yrityksestä tuli suosittu innovatiivisen ja laajan valikoimansa vuoristotuotteita, mukaan lukien crampon ja putkimainen jääruuvi. Salewan vuoristovaihteet saivat valtavan tunnustusta myös ammattimaisissa vuorikiipeilijöissä.
Nykyään Salewa on alan johtava johtava yritys, joka tarjoaa yksinoikeudella eristettyjä takkeja, fleeceä, takit, reput ja talvivaatteet, vaelluskengät, vuorikiipeilijöiden kengät ja paljon muuta.
Jos rakastat vuorikiipeilyä, sinulla on oltava asianmukaiset vaihdejoukot, jotka auttavat sinua saavuttamaan jännittävän retkikunnan ilman mitään ongelmia. Salewa-kengät ovat parhaat, koska ne tarjoavat suuren mukavuuden ja poikkeuksellisen pitoa kiipeilyttäessä kallioille ja vuorille.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje