up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Zoot

Zoot

KAIKKI ( Zoot )

Noin Zoot

Zoot lanseerattiin vuonna 1983 ja tunnistettiin yhdeksi parhaimmista triathlon-urheilulabelleista, jotka kehittivät uinti-, juoksu- ja pyöräilyvaatetusta. Yritys tunnetaan parhaiten kehittyneistä ja modernista uinti- ja juoksuvaatteista, Zoot-pukuista ja asusteista. Vuosien kokemuksella yritys on tarjonnut vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja suorituskykyä urheilulajeissa, kuten juoksu ja uinti. Zoot-puvut ovat tunnettuja väreistään, tyyleistään ja laadukkaasta kankaasta, joista ne on kehitetty ja suunniteltu. Zoot mahdollistaa sukeltajien ja uimareiden saada täydellisen yhdistelmän kelluvuutta ja joustavuutta vähentämällä vedon ja melun. Kansainvälisesti johtavana jatkuvan urheilun alalla Zoot jatkaa edelleen tarjoamalla laatua ja luovuutta tuotteillaan.
Brändit priorisoivat yleensä ominaisuuksia, kuten säänkestävyyttä, toiminnallisuutta ja kestävyyttä, jotta ulkoilun ystävät ja rakastajat voivat nauttia toiminnastaan mukavasti ja turvallisesti.
Se tarjoaa todennäköisesti kokoelman tuotteita, kuten housuja, paitoja, takkeja ja tarvikkeita, kuten lippalakkeja ja liivejä ulkoiluun. He voivat myös keskittyä luoviin materiaaleihin ja rakenteisiin suorituskyvyn parantamiseksi ja tarjoamaan suojaa elementtejä vastaan.

Zootin ulkoiluvaatteiden ja asusteiden valikoima

Zoot-reppu on kehitetty säänkestävistä tai vedenpitävistä kankaista, jotka auttavat suojaamaan tavarasi sateelta ja kosteudelta. Reppu on monipuolinen ja sopii erilaisiin aktiviteetteihin, kuten matkustamiseen, vaellukseen, urheiluun ja muuhun. Zoot miesten vaatteet imevät tehokkaasti kosteuden pois kehosta, pitäen sinut kuivana, vaikka hikoilet. Ne on valmistettu kankaista, kuten merinovillasta, polyesteristä tai synteettisistä sekoitteista, jotka on luotu kosteuden hallintaan. Zoot naistenvaatteet sisältävät rakennettuja UPF-suojia, jotka suojaavat ihoasi vaarallisilta UV-säteiltä, erityisesti jos olet altistunut auringolle pitkään. Varmista, että vaatteet toimivat hyvin ja sallivat laajan liikeradan ilman hankausta tai rajoituksia.
Zoot juoksukengät ovat yleensä kevyitä, vähentäen jalkojesi kuormitusta pitkillä juoksu- ja kilpailujaksoilla. Tämä mahdollistaa lisää liikkuvuutta ja vähentää väsymystä. Zoot-kengät yleensä vastaavat pehmeyttä, joka tarjoaa riittävän iskunvaimennuksen ja energiansaantia, lisäämällä pehmeämpää ja tehokkaampaa askelta.
Zoot-t-paita yleensä sisältää kosteutta hylkiviä materiaaleja, jotka imevät hikoilun pois kehosta pitääksesi sinut kuivana äärimmäisissä harjoituksissa tai ulkoilmaurheilussa.
Zoot juoksu takit tulevat strategisesti sijoitettujen taskujen kanssa, joissa on vetoketjuisia laukkuja, sopivaa säilytystä pienille tarpeille, kuten puhelimille, energia geeleille tai avaimille.
Zoot tri suits on yleensä luotu aerodynamiikkaan, joka auttaa vähentämään vedon uinnin ja pyöräilyn jaksojen aikana triathlonissa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje