Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Hoka

Om Hoka
Hoka One One er et skomerke som har opparbeidet seg bred anerkjennelse og ros for sitt kreative tilnærming til utendørs og atletisk fottøy. Merket ble lansert i 2009 av to ivrige løpere, Nicolas Mermoud og Jean-Luc Diard, og har raskt skapt et rykte for seg selv innen sports- og friluftsbransjen.
Hoka er kjent for sine maksimalistiske løpesko, som er preget av sine store mellomsåler og spesielle dempings-teknologi. Disse egenskapene har til hensikt å gi optimal komfort og støtte, samtidig som den reduserer belastningen på leddene, noe som gjør dem populære blant langdistanseløpere og atleter som ønsker å forbedre ytelsen sin. Merkevarens skaperperspektiv fokuserer på å gi en myk, effektiv og realistisk opplevelse, som hjelper atletene med å presse grensene sine uten å ofre komfort. Hoka sitt skofottøys utvalg strekker seg utover løping, med tilbud om gange, fottur, spore løping og andre utendørsidretter.
Hokas dedikasjon til kvalitet og skapelse har fått det et sant publikum, og produktene stoles på av atleter og eksperter på alle nivåer over hele verden.

Hoka One One sitt utvalg av utendørs og atletisk fottøy

Hoka-skoene er laget for å være lette, til tross for deres store demping. Denne fusjonen av demping og lav vekt gir en spesiell blanding av komfort og smidighet, spesielt nyttig for løpere og gåere. Hoka løpesko modeller har styrkeegenskaper, som bredere baser og forbedret mellomfotsstøtte, slik at løpere kan opprettholde balanse og motstandskraft, spesielt på ujevnt terreng eller under lange løp. Hoka terrengløpesko er laget ved hjelp av Meta-Rocker-geometri i deres skapelse. Denne bøydesålen gir en jevn og realistisk gangprosess, som lar løpere holde seg fremover og redusere risikoen for tretthet. Hoka sneakers er ofte laget ved hjelp av kreative materialer i konstruksjonen for å forbedre komfort, holdbarhet og mote. Dette kan ha pustende overdeler, holdbare såler og fuktabsorberende foringer. Hoka kvinners løpesko er laget for å tåle de påkjenninger som trening og konkurranser medfører. Hoka er kjent for å lage holdbare sko, som bekrefter at kvinners løpesko er ideelle å bruke. Hoka menns løpesko modeller har stor pusteevne, som gir en mer generøs passform for de med bredere føtter. Hoka One One mens løpesko tilbyr en proporsjon av komfort, mote og ytelse.
Hoka Clifton 8 er vanligvis laget av pustende materialer for å hjelpe med å holde føttene avslappet og komfortable under løpeturer og gåturer. Hoka Bondi 8 er designet for en rekke løpeegenskaper, inkludert gateløping og langdistanseøkter. Dens tilpasningsdyktighet gjør den egnet for et bredt spekter av løpere. Hoka womens running shoes er laget for å motstå de påkjenninger som trening og racing medfører. Hoka er kjent for å lage holdbare sko, bekrefter at kvinners løpesko er ideelle å bruke. Hoka menns løpesko modeller har stor pusteevne, som gir en mer generøs passform for de med bredere føtter. Hoka One One mens løpesko tilbyr en proporsjon av komfort, mote og ytelse.
Hoka Clifton 8 er vanligvis laget av pustende materialer for å hjelpe med å holde føttene avslappet og komfortable under løpeturer og gåturer. Hoka Bondi 8 er designet for en rekke løpeegenskaper, inkludert gateløping og langdistanseøkter. Dens tilpasningsdyktighet gjør den egnet for et bredt spekter av løpere. Hoka sneakers er ofte laget ved hjelp av kreative materialer i konstruksjonen for å forbedre komfort, holdbarhet og mote. Dette kan ha pustende overdeler, holdbare såler og fuktabsorberende foringer.