Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Vesker og hoftevesker

Vesker og hoftevesker løping og triathlon

Finn et bredt utvalg av Vesker og hoftevesker-produkter for løping og triathlon. Oppdag de beste tilbudene hos runnerinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Vesker og hoftevesker

Merkevarer av Vesker og hoftevesker

Tips for valg av løpeutstyr

For en hyggelig løpeopplevelse må du utstyre deg med riktig type tilbehør og utstyr. Ta en titt nedenfor på noen viktige løpeutstyr som du må ha;

Tilbehør

Som løper må du ha på deg komfortable og funksjonelle løpeklær og fottøy siden det har en betydelig innvirkning på prestasjonen din. Løpetilbehør kan variere fra en smartklokke til en GPS enhet, en vannflaske, løpebelte, hette, solbriller og et par hodetelefoner. Dette er det grunnleggende løpetilbehøret som hver løper må ha før løpet starter.

Ryggsekker

En løperyggsekk har noen spesifikke funksjoner som en lavprofildesign, et enkelt hoftebelte og noen lommer som er enkle å få tilgang til mens du løper. Disse ryggsekkene gir mer oppbevaring enn vester og er et godt valg for å oppbevare ekstra utstyr som klær, sko, hydreringsflasker osv. Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance , La Sportiva og Mizuno er kjente produsenter som tilbyr et bredt utvalg av løpeutstyr.

Løpeposer

Før du drar hjemmefra, sørg for å sjekke sjekklisten over ting du må ha i løpebagen. Løpeklær, sko, sokker og vannflasker er det viktigste løpetilbehøret som må oppbevares i vesken. Disse veskene er designet for å enkelt bære alt du trenger og gjøre dem lettere tilgjengelige.

Treningsvesker

Gymsekker er det beste valget når du trenger noe raskt, lett og enkelt for å pakke løpeutstyret. Hovedattraksjonen til treningssekker er ikke designen, men funksjonaliteten og bekvemmeligheten den tilbyr. Designet er så enkelt at det lar deg lukke det ved å bare trekke i strengene. Å åpne treningssekkene er like enkelt.

Hydrering, hydreringshåndholdte enheter og hydreringsvest

For trailløpere er et hydreringsbelte bedre enn en hydreringshåndholdt som holder hånden fri. Hydreringsbelter gir mer lagringskapasitet enn en håndholdt flaske. De er ideelle for mellomlange løpeturer eller lange løpeturer som krever mer utstyr. På den annen side er håndholdte vannflasker det letteste og mest kompakte alternativet for å bære vann og noe nødvendig utstyr. Deres begrensede lagringskapasitet gjør dem ideelle for korte turer. For langdistanseløp er hydreringsvester det beste valget siden de kan lagre flere matvarer, vannflasker og utstyr enn et racerbelte.

Løpende midjepakke

En løpende midjepakke som kan inneholde en eller to vannflasker er et godt valg for en middels lang løpetur på avsidesliggende steder. Midjepakken har også lagringskapasitet for mat, utstyr og noe utstyr.
Sørg for at midjepakken du velger kan passe sikkert og komfortabelt samtidig som eiendelene oppbevares trygt.