up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

menns fottøy

menns fottøy

herreklær

herreklær

herre T-skjorter

herre T-skjorter

damesko

damesko

kvinne Klær

kvinne Klær

T-skjorter for kvinner

T-skjorter for kvinner

Avdelinger

Barneklær

Barnesko

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Hydrering

Løpeutstyr

Sekker og Magebagger

Allt( Joma )

Joma

Joma er lokalisert i Spania og har betjent verden siden 1965. Merket fikk popularitet ved å tilby det beste sportstøyet og bryte grenser. De lager produkter med stor omsorg og kvalitet og kombinerer stilen sin med innovasjon for å utvikle de beste produktene. Dette merket har levert unike og viktige produkter i over femti år. Teamet strever etter å kombinere funksjonalitet med mote for de som ønsker å forbedre personligheten sin. Det har nå utviklet seg fra en liten bedrift til et kjent merke over hele verden.
Runnerinn har vist frem alle samlingene av løpeprodukter fra Joma som omfavner ånden til utøvere. Deres samling inkluderer manns- og kvinnesko, manns- og kvinneklær, og andre tilbehør. Disse produktene uttrykker eksellensen og perfeksjonen til merkets arv. Disse produktene vil forbedre ytelsen din og øke stilen din.

Jomas samling av løpeklær og sko

Joma running samlingen inneholder sko og klær for menn, kvinner og barn. Skoene har Tundra Trail-sko, Kubor Trial-sko, Victory-løpesko og mange flere. Joma løpesko har fotbuestøtte eller stabilitetsfunksjoner. Disse skoene gir god ventilasjon for å holde føttene dine tørre raskt under løp. Joma løpeshorts er lette, pustende og laget av myke stoffer. Disse egenskapene sikrer komfort for løperne. Disse shortsene har lommer for å bære viktige elementer som energi geler, nøkler og mobiltelefon. Joma kvinners t-skjorter for løp har stoffer som fjerner fuktighet som hjelper deg med å holde deg tørr og komfortabel under løpet. Stoffene som polyesterblandinger, nylon og noen typer merinoull er populære alternativer.
Joma menns t-skjorter for løp har flatlock-sømmer som reduserer irritasjon og gnaging under lange løp. Noen skjorter har reflekterende elementer som øker synligheten din.
Joma løpemote for menn er tilgjengelig med ulike lagringer, spesielt for en kjøligere klima. Basislagene med fukttransporterende egenskaper regulerer temperaturen. Disse klærne kan overføre mellom ulike værsituasjoner. Joma løpemote for kvinner har forskjellige farger og mønstre som vil passe stilen din og gjøre deg motivert og selvsikker. Det er lyse farger for lav lysforhold, og du kan lett velge klær etter bekymringen og personlig interesse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk