up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Inov8

Inov8

Allt ( Inov8 )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Inov8

Inov-8 er et globalt anerkjent merke som har revolusjonert verden av sports- og treningsutstyr. Født ut av ønsket om å styrke utøvere med innovative og høy ytelsesutstyr, Inov-8 har blitt et pålitelig navn for de som søker de nyeste løsningene for å drivstoffere sine aktive livsstiler. Merkets reise begynte i 2003 da det ble grunnlagt i Storbritannia av Wayne Edy. Inov-8's visjon var tydelig fra starten: å gi utøvere det utstyret de trenger for å erobre diverse terreng og oppfylle sine treningsmål. Inov-8's urokkelige dedikasjon til utøvere og deres behov har gjort det til en leder i verden av sports- og treningsutstyr. Fra klær som kombinerer mote og funksjon til sko som forbedrer ytelsen, Inov-8 fortsetter å presse grensene for hva som er mulig innen sportstøy og utstyr, og gir utøvere muligheten til å oppnå sitt beste, uansett utfordringene.
Pionerte ytelsesutstyr for den moderne utøveren

Inov-8 menns kleskolleksjon er et vitnesbyrd om merkets forpliktelse til å blende funksjonalitet med stil. Fra lette og pustende løpetrøyer til slitesterke og fukttransporterende shorts, er klærne designet for å tåle de hardeste treningsøktene. Skapt med presisjon, Inov-8 menns bekledning sikrer at utøvere presterer sitt beste mens de ser bra ut. Merkets kvinners kleskolleksjon kombinerer komfort og estetikk, og gjør hvert stykke til en essensiell del av en aktiv livsstil. Inov-8 kvinners klær er det beste valget for kvinnelige utøvere over hele verden. Inov-8 hydreringsvestene er utviklet for utøvere som forventer det beste fra sitt utstyr. Disse vestene er designet for utøvere som trener utholdenhet, fotturer og utendørsentusiaster som trenger en praktisk og effektiv måte å holde seg hydrert på farten. Med funksjoner som flere lommer for nødvendigheter og et tettsittende passform, Inov-8 hydreringsvestene er bygget for å forbedre ytelsen og utholdenheten. Inov-8's sko er kjent for sitt kuttende-kant teknologi og ypperlig håndverk. Inov-8 sko er feiret for sin holdbarhet og støtte, noe som gjør dem til et ideelt valg for utøvere som søker optimal ytelse i ulike miljøer. Inov-8 løpesko er designet for å skyve løpere til deres personlige beste. Enten det er en gateløp eller en landeveisløype, tilbyr disse skoene overlegen demping, trekkraft og stabilitet. Når terrenget blir rufsete, Inov-8 terrengløpesko skinner. Disse skoene er bygget for å takle de hardeste utendørsutfordringene, og tilbyr uovertruffen grep og beskyttelse. Inov-8's dedikasjon til å skape slitesterke, høyytelses terrengløpesko har gjort dem til en favoritt blant eventyrer. Inov-8's løpeflasker er utviklet for å holde utøvere oppfrisket gjennom deres treningsøkter. Disse flaskene er designet for bekvemmelighet, med ergonomiske grep og lekkasjebeskyttende funksjoner.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk