up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Ernæring løping og triathlon

Ernæring løping og triathlon

Finn et bredt utvalg av Ernæring-produkter for løping og triathlon. Oppdag de beste tilbudene hos runnerinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Ernæring

Merkevarer av Ernæring

Ernæring for sport og trening

For å oppnå et konkurransefortrinn, må idrettsutøvere ta ernæring og kosttilskudd som er spesielt utviklet for å forbedre ytelsen deres utholdenhet, fokus, hastighet og styrke. Ta en titt nedenfor på ulike former for ernæring;

Alimentasjon

Kroppen vår trenger syv hovedtyper næringsstoffer på daglig basis. Dette er karbohydrater, vitaminer, mineraler, proteiner, fett, fiber og vann. Det er viktig at idrettsutøvere må innta disse næringsstoffene regelmessig for å opprettholde helsen. Alimentering utfører noen grunnleggende funksjoner som de gir energi, bidrar til kroppsstruktur og/eller kontrollerer kjemiske prosesser i kroppen.

Barer

Under maraton og fornøyelses løper, bør utøvere som utøver seg selv i lange perioder av gangen forbruke energi barer for å beholde deres energinivå som gir en kontinuerlig tilførsel av kalorier til kroppen i løpet av aktivitet. Proteinet og tilsatte karbohydrater i baren er nyttig for å øke energien for å komme deg gjennom trening eller løping.

Kosttilskudd

Du trenger kvalitetskarbohydrater, fett, magert protein og væsker for å holde deg aktiv og energisk for enhver form for fysisk aktivitet. Kosttilskudd kommer i et bredt utvalg, inkludert tabletter, gummier, pulver, kapsler, drinker og energibarer. Disse kosttilskuddene er rike på vitamin D og B12; mineraler som kalsium og jern; og produkter som glukosamin, probiotika og fiskeoljer.

Drikker

Sportsdrikker har vist seg å være effektive i utholdenhetsytelse og restitusjon. Disse drikkene er nyttige for å få energi og næringsinntak under en løping eller en treningsøkt. Sportsdrikker kan bidra til å gjenopprette elektrolytter tapt mens du løper eller under en treningsøkt. Disse drikkene inneholder sukker som også gir deg en energiboost.

Energigelé

Energigeler kan hjelpe deg med å beholde energinivået og forhindre utmattelse under løping eller lengre perioder med trening. Energigeler tilbyr en streng energikilde, noe som gjør det lettere å gjenopprette tapt energi under trening og racing. De fleste energigeler tilfører glukose direkte til blodet og gir en lett absorberbar form for karbohydrater.

Miksere

Enten du vil ha en shake etter trening eller trenger en umiddelbar energidrikk, er shaker og mikserflaskene avgjørende for å piske opp en shake mens du er på farten. Hydreringsbeholdere eller som de vanligvis er kjent som miksere og shakere er den viktigste delen av idrettsutøverens ernæringsutstyr. Holdbarhet og sølsikre funksjoner er de to hovedaspektene du bør huske på når du kjøper disse sportsflaskene. Blandere i rustfritt stål eller plast er best å ha med seg i treningsbagen.

Kosttilskudd

Sportstilskudd bidrar til gode prestasjoner til idrettsutøvere og løpere. Hovedårsakene til å ta kosttilskudd er for å overvinne næringsmangler som kan svekke helse eller ytelse. Nike , Otso , Powerbar , Solgar , 226ERS , Maurten , Saltick , Overstims , og SIS er de ledende merkene som tilbyr et stort utvalg av sportsernæring og kosttilskudd for idrettsutøvere.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk