up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Injinji

Injinji

Avdelinger

Dameklær

Herreklær

Allt ( Injinji )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Injinji

Injinji er en revolusjonerende sokkmerke som har gjort et varig inntrykk i verden av ytelses- og komfortfottøy. Verdenskjent for sin innovative og patenterte femtådesign, Injinji har redefinert måten vi tenker på sokker, og gir en unik og funksjonell løsning for en rekke aktiviteter. Injinji sin historie begynte med en enkel, men banebrytende idé: sokker som skiller hver tå. I 1999 så Injinjis grunnlegger, Randy Sun, en mulighet for å forbedre komforten og ytelsen til tradisjonelle sokker. Resultatet var en rekke tosokker som tillot hver tå å bevege seg uavhengig, og som reduserte friksjon og fremmet naturlig tåspredning. Denne designen revolusjonerte ikke bare sokkindustrien, men ga også mange andre fordeler, som blåseførebygging, fuktighetsstyring og forbedret balanse.
Injinji er trailblazeren i verden av tosokker, og tilbyr et bredt spekter av produkter som er designet for komfort, ytelse og fothelse. Løpe-, kompresjons-, to- og linersokker gjenspeiler merkets forpliktelse til innovasjon og en dedikasjon til å hjelpe folk å leve mer komfortabelt og selvsikkert i sine valgte aktiviteter. Med Injinji, er du ikke bare iført sokker; du opplever en revolusjon i fotkomfort og ytelse.

Pionerene av Toesokker

Injinji sokker er tilpasset for atleter og entusiaster som krever det beste av fottøyet sitt. Designet med materialer som fjerner fuktighet og en presis passform, Injinji løpesokker reduserer risikoen for blåser, øker pusteevnen og gir en superior komfort. Enten du er en erfaren maratonløper eller en avslappet jogger, gir disse sokkene et ekstra løft til ytelsen. Injinji kompresjonssokker kombinerer fordelene med toseparasjon med gradvis kompresjonsteknologi. De er perfekte for personer som ønsker å forbedre blodsirkulasjonen, redusere muskelkramper og akselerere restitusjonen. Disse sokkene er ideelle for atleter, reisende og alle som søker økt benstøtte og komfort.
Injinjis klassiske tosokker er tilgjengelige i ulike stiler og materialer for å passe dine behov. Fra lette, hverdagssokker til varme, kaldt-værs-alternativer, Injinji toesokker tilbyr uovertruffen komfort, fuktighetshåndtering og tåjustering. De kommer i et bredt utvalg av design, noe som gjør dem perfekte for sport, utendørsaktiviteter eller daglig bruk. Injinji linersokker er designet for å gi ekstra lag med komfort og beskyttelse. Disse tynne, fukttransporterende sokkene kan bæres under andre Injinji sokker eller vanlige sokker, og legger til et ekstra lag med blåseførebygging, og forbedrer den generelle følelsen av fottøyet ditt. Enten du er på en lang fottur eller bare trenger et ekstra lag i hverdagsskoene dine, Injinji linersokker har deg dekket.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk