up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Merrell

kvinnes vandring

kvinnes vandring

menns fotturer

menns fotturer

barn

barn

manns løype

manns løype

løype for kvinner

løype for kvinner

Vanlige sko

Vanlige sko

Avdelinger

Barnesko

Damesko

Herresko

Allt( Merrell )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Merrell

Merrell er et velkjent skofirma og klesmerke. Merrell var et merke som ble etablert av Clark Matis, John Schweizer og Randy Merrell i 1981.
Merket har som mål å utvikle produkter ved å kombinere stil, komfort og ytelse for personer som ønsker å utforske trygt. Det er dedikert til å skape en rettferdig og inkluderende kultur. Hos Merrell tror teamet på å dele makten som ligger i å være ute. Det streber etter å inspirere folk over hele verden og hjelpe dem med å sikre turer. Visjonen er å utvikle og tilby nøye dannet, nøye testet produkter som er best for ytelse, holdbarhet og allsidighet. Runnerinn er butikken hvor du får alt du trenger. Det presenterer hele samlingen av Merrells produkter. Merket utviklet seg raskt og opparbeidet seg et rykte for å lage høykvalitets, holdbare og kreative sko som er egnet for utendørsaktiviteter. I dag er Merrell kjent for sine ytelsesdrevne skaperverk, koselige design og dedikasjon til utendørsentusiaster.

Her er Merrells samling av trail running-klær og sko.

Merrell trail running -samlingen inkluderer herresko og damessko for fotturer, herresko og damessko for stier, barne sko, casual sko og mange andre gjenstander. Disse produktene kombinerer komfort, design, allsidighet og holdbarhet for å møte løpene perfekt. Merrell trail running sko har egenskaper som berger føttene fra søppel, steiner og skarpe gjenstander som vanligvis befinner seg på stier. De kan ha støttetåkapper, steinplater og høyere sidervegger. Merrell running sko for menn har som hovedsak å levere en sikker og komfortabel passform. Deres trail running sko for menn skal gi en tettsittende passform for å forhindre sår og ubehag mens de justerer naturlig fotbevegelse. Merrell running sko for kvinner strukturer prioriterer pusteevne for å holde føttene tørre og kjølige under ekstreme stiløp. Disse yttersålene leverer utmerket grep i forskjellige terreng, noe som gir stabilitet og grep under stiløpet. Merrell running jakke tilbyr beskyttelse mot regn, vind og kalde temperaturer. Disse jakkene er laget av vanntette eller vanntett stoff for å holde deg tørr i våte omstendigheter. Merrell running gaiters har en sikker og tilpassbar passform. Disse gaitene har stropper, klips eller lukkemidler som holder dem på plass under løpene. De beskytter skoene og beina mot grove overflater, laget av holdbare stoffer som kan motstå slitasje og slitasje.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk