up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Saucony

HERREFOTTØY TIL VEIEN

HERREFOTTØY TIL VEIEN

MENS TRAIL løper FOTTØY

MENS TRAIL løper FOTTØY

Trail running

Trail running

Ride 16

Ride 16

kinvara 14

kinvara 14

endorphin Collection

endorphin Collection

Avdelinger

Damesko

Herresko

Allt( Saucony )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Saucony

Saucony er navnet på et høykvalitets løpesko- og bekledningsmerke. Merket henter inspirasjon fra løpere ved å fremme unike ideer og gjøre mye bedre. Det hele startet i 1989, da merket ble grunnlagt i Kutztown, Pennsylvania, i USA, og hovedkvarteret er i Waltham, Massachusetts. Siden da har merket vunnet kundenes tillit og blitt en av de beste merkene for å produsere atletiske produkter som løpesko, klær og andre relaterte tilbehør. Saucony er velkjent globalt for å lage høykvalitets retro-sko for å øke ytelsen.
Merket tror på å inspirere mennesker ved å tilby gode kvalitetsprodukter som hjelper dem å leve sitt liv fullt ut ved å nå drømmen om å løpe og feire hver milepæl for å gjøre det bedre. Saucony bevarer sin arv ved å forbedre skoene på en avansert måte med bedre fargemuligheter og materialer. Merket gir stil med komfort for å løpe hvert sti med et klassisk sporty utseende.

Saucony har det beste utvalget av sko

Saucony har den bredeste skocolleksjonen og perfekte atletiske sko for alle. Saucony løpesko er uten tvil utmerket for å gjøre løpeopplevelsen mye mer gøy. Saucony startet også å integrere avanserte materialer som nylon eller karbonfiberplater for å øke støtten og komforten til løpe- og raske sko. Merket bruker midtsole karbonfiberplater i en av skoene som heter Saucony Endorphin for å tilby en drivende og raskere løpeopplevelse. Med en fjærende mellomsåle og lett og lav høyde, kan disse skoene gi bedre grep og støtte og hjelpe personen å løpe raskere og lettere.
Saucony sko til menn er det beste eksemplet på å gi holdbarhet og full beskyttelse til føttene dine når du løper. Som menn, Saucony sko for kvinner er også veldig slitesterke og komfortable. Disse er de mest dynamiske skoene som er tilgjengelige i multi-farger for å ta utseendet ditt til et nytt nivå. Således, jo bedre selvtilliten, jo bedre ytelsen vil være. Siden etter alle disse årene fremdeles tilbyr merket de fineste løpeskoene.
Uansett om du vil trene på treningsstudio eller gå, Saucony sko kan få deg til å se fabelaktig ut. Saucony turer er perfekte for noen lange løp på grunn av deres godt dempede såle.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk