up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Suunto

Suunto Race

Suunto Race

SUUNTO Vertical

SUUNTO Vertical

Suunto 9

Suunto 9

SUUNTO 5 PEAK

SUUNTO 5 PEAK

samling av dykning

samling av dykning

Hörlurar

Hörlurar

Kategorier

Elektronik

Kjøretøysutstyr

Allt( Suunto )

Suunto

Suunto, en välkänd namn i världen av sport och utomhusutrustning, har smidigt integrerat teknik och hantverk för att skapa toppmoderna klockor som tilltalar både atleter och äventyrare. På Runnerinn erbjuds ett noggrant utvalt sortiment av Suunto klockor, var och en designad för att lyfta din löpupplevelse med precision, stil och avancerade funktioner. Sedan sin start 1936 har Suunto strävat efter att pressa gränserna för innovation inom idrottsinstrument. Kombinerat med finska ingenjörskunskaper och en passion för att utforska, började Suuntos resa med produktionen av kompasser och över åren har det utvecklats till en global ledare inom precisionsidrottsinstrument.
Deras engagemang för kvalitet och innovation ledde till utvecklingen av en rad klockor som passar för olika utomhusaktiviteter. Suuntos innovationarv, kombinerat med Runnerinns engagemang för att tillhandahålla toppkvalitetsidrottsutrustning, ger dig ett urval av Suunto klockor som är designade för att förbättra din löpupplevelse. Oavsett om du är en casual löpare eller en erfaren löpare, erbjuder dessa klockor precision, stil och avancerade funktioner som behövs för att förbättra din prestanda och göra varje löpning minnesvärd.

Suunto Klockor som förenar teknik med äventyr

Suunto löpklockor är de ultimata följeslagarna för både vanliga löpare och professionella löpare. Fyllda med funktioner som GPS-spårning, hjärtfrekvensövervakning och avancerade träningsmetriker ger dessa klockor realtidsinsikter om din prestanda. Oavsett om du spårar avstånd, tempo eller höjd, erbjuder Suunto löpklockor noggranna data för att hjälpa dig att förbättra dina löpningar. De erbjuder ruttnavigering för att säkerställa att du aldrig tappar bort dig även på okända stigar. Med exakt kartläggning och lättföljd riktning, är Suunto löpklockor med GPS avgörande verktyg för löpare som söker både äventyr och säkerhet.
Klockan Suunto 7 smidigt överbryggar klyftan mellan en smartwatch och en sportklocka. Driven av Wear OS by Google kombinerar den bekvämligheten av dagligt bruk med funktioner fokuserade på sport. Suunto 7:s mångsidighet gör den till ett idealval för aktiva individer som kräver både stil och prestanda. För uthållighetsidrottare är Suunto 9 Baro ett framstående val. Konstruerad för hårda terränger och extrema förhållanden erbjuder denna klocka enastående batteritid, inklusive intelligenta batterilägen för att förlänga användning under långa äventyr. Konstruerad för topprestationer, kombinerar Suunto 5 Peak watch elegans med hållbarhet. Denna klocka passar atleter som ägnar sig åt flera olika sporter, inklusive löpning. Med anpassad träningsvägledning och ett robust set med fitnessfunktioner säkerställer Suunto 5 Peak-klockan att du besegrar dina träningsmål samtidigt som du motstår de ansträngningar som din aktiva livsstil medför.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga